> Шифр: М355042307/2018/1 Журнал 2018р. № 1 Алєксєєнко, Катерина. Е-журнал: використовуйте професійні можливості сповна / К. Алєксєєнко. - С.4-7 Чикало, Ольга. Післясмак вебінару з організації харчування дітей у закладі дошкільної освіти / О. Чикало : 13 Гарник, Леся. Складаємо примірне двотижневе меню на зимово-весняний період / Л. Гарник, О. Серебриннікова. - С.14-22 Семенець, Наталія. Складаємо картку-розклад страв / Н. Семенець. - С.23-26 Серебриннікова, Ольга. Картки-розклади страв до примірного двотижневого меню на зимово-весняний період (понеділок) / О. Серебриннікова. - С.27-33 Чикало, Ольга. Інструкція з організації харчування дітей: чи знаєте на зубок. Тест / О. Чикало. - С.34-37 Атаманенко, Оксана. Вода камінь точить, або Як за тиждень змінити харчові звички / О. Атаманенко, Л. Молошнюк, І. Ткач. - С.38-46 Денне меню в картинках. Інфографіка. - С.47 Як поводитися за столом. Інфографіка. - С.48-49 Столовий етикет для дітей і дорослих. Буклет. - С.50-51 Дитяча тарілка здорового харчування. Інфографіка. - С.52 Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1) Вільні: Ф2 (1) |