> Шифр: М355042307/2018/5 Журнал 2018р. № 5 Організація харчування в закладі дошкільної освіти: хто що робить. - С.4-8 Кл.слова: комірник, завгосп, кухар Гарник, Леся. Складаємо примірне двотижневе меню на літньо-осінній період / Л. Гарник, О. Серебриннікова. - С.9-16 Кл.слова: організація харчування, сезонність продуктів, оздоровчий період Картки-розклади страв до примірного двотижневого меню на літньо-осінній період (понеділок). - С.17-23 Кл.слова: сніданок, обід, вечеря Санду, Наталія. Група в режимі non stoр: як організувати харчування / Н. Санду. - С.24-32 Кл.слова: цілодобове перебування, рвціон, режим Питома вага неїстивної частини продуктів харчування за їх холодної кулінарної обробки: гра цифр. - С.33 Кл.слова: кросворд Коваленко, Світлана. Мухи - окремо, котлети - окремо / С. Коваленко. - С.34-38 Кл.слова: харчування, дезінсекція Сомова, Тетяна. Дезінфекційні засоби в закладі дошкільної освіти: дотримуємося букви закону / Т. Сомова. - С.39-41 Кл.слова: інфекційні хвороби, санітарно-епідеміологічна експертиза, дезінфекційні засоби Порядок державної реєстрації (перереєстрації) дезінфекційних засобів ( у редакції постанови КМУ від 14.03.2018 №178). - С.42-43 Колот, ВАлентина. Органічна їжа: мода чи потреба / В. Колот. - С.44-48 Кл.слова: органічні продукти, натуральні прдукти, харчування Строк придатності та умови зберігання яєць курячих. - С.49 Чи потрібно кип'ятити пакетоване молоко?. - С.50 Поліщук, Яна. Тайм-менеджмент улітку: 4 інструменти для медичної сестри / Я. Поліщук. - С.51-55 Кл.слова: колесо життєвого балансу, інтелект-карти, проекти Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1) Вільні: Ф2 (1) |