Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Заїнчковський А. О., Труш Ю. Л. Назва : Практичні аспекти удосконалення контролю якості продукцуії на підприємствах хлібопекарської галузі Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні: збірник наукових праць/ Державний науково-дослідний інститут інформатизації та моделювання економіки. - Київ: Державний науково-дослідний інститут інформатизації та моделювання економіки, 2019. - № 1. - С. 129-134 (Шифр Ф644512421/2019/1) Примітки : Бібліогр. в кінці ст. Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість--управління якістю--продукція--підприємництво--стадія--життєвий цикл--складова Дод.точки доступу: Труш, Ю. Л. |