> Шифр: У014460541/2018/6 Журнал 2018р. № 6 Бурдейна, Марина. Коротко про головне: аналізуємо та враховуємо законодавчі зміни / М. Бурдейна. - С.4-17 Лисенко, Олександр. Безпечність продуктів харчуванання: особливості схеми сертифікації за FSSC 22000 / О. Лисенко. - С.18-25 Литвиненко, Тетяна. Стандарт для первинного виробництва GlobalG. A. P.: впровадження систем безпечності харчових продуктів у сільсько-господарському секторі / Т. Литвиненко. - С.26-31 Бєлоусов, Віталій. Сертифікація згідно з релігійними стандартами: популярність на вітчизняному ринку продуктів зі знаком Kosher та Halal / В. Бєлоусов. - С.32-35 Стрижак, Олексій. Технічні умови України: коли варто розробляти та погоджувати ТУ? / О. Стрижак, Т. Любомирова. - С.36-39 Цопа, Віталій. Практика управління процесами в системах менеджменту якості (за ISO 9001:2015) / В. Цопа. - С.40-53 Лебедев, Денис. Найефективніші методи статистичного аналізу в управлінні якістю, які може застосовувати кожен / Д. Лебедев, О. Лисенко. - С.54-71 Литвинова, Євгенія. Експорт до Республіки Молдова: у чому перспективність ринку для українського виробника? / Є. Литвинова. - С.72-77 Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1) Вільні: ГП ЧЗ (1) |