Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.5/Ф 83 Автор(и) : Франко, Ольга Федорівна Назва : Практична кухня . -Видання третє Вихідні дані : Львів: Каменяр, 1990 Кільк.характеристики :238 с.: фот. кол. ISBN, Ціна 5-7745-0544-8: 20.00 грн. ДРНТІ : 75.35 УДК : 641.5 Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закуски--грінки--супи--холодники--росоли--борщі--юшки--м’ясні страви--ковбаси--паштети--рибні страви--овочеві страви--грибна кулінарія--солодке тісто--торти--морозиво--печиво--напої--варення Анотація: В книзі читачі знайдуть широкий діапазон страв традиційної української кухні: від різних закусок, супів, борщів, риби, м'яса до печива і варення. Примірники :ГП КС(1) Вільні : ГП КС(1) Дод.точки доступу: Сенатович, Оксана Павлівна \автор передмова.\ |