Головна Спрощенний режим Посібник користувача
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог бібліотеки- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=вебзастосунок<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Трофименко, Олена, Дика, Анастасія, Лобода, Юлія
Назва : Аналіз інструментів тестування вебзастосунків
Місце публікування : Кібербезпека: освіта, наука, техніка: електронне наукове видання/ Київський університет імені Бориса Грінченка. - 2023. - Том 4, N 20. - С. 62-71. - ISSN 2663-4023, DOI 10.28925/2663-4023.2023.20.6271 (Шифр К667665926/2023/4/20). - ISSN 2663-4023, DOI 10.28925/2663-4023.2023.20.6271
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вебзастосунок--безпека вебзастосунків--уразливості безпеки--інструменти тестування
Анотація: У статті проаналізовані сучасні методи та інструменти, які використовуються для тестування безпеки вебзастосунків. Поширеність порушень безпеки вебзастосунків та важливість їх запобігання зробило тестування безпеки невіддільною складовою життєвого циклу розробки відповідного ПЗ, яка має виявляти вразливості, пов'язані із забезпеченням цілісного підходу до захисту програми від хакерських атак, вірусів, несанкціонованого доступу до конфіденційних даних.
Перейти до зовнішнього ресурсу https://csecurity.kubg.edu.ua
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Шмаюн, Софія Володимирівна, Жураковський, Богдан Юрійович, Іваніченко, Євген Вікторович
Назва : Система підбору харчування за показниками здоров’я
Місце публікування : Кібербезпека: освіта, наука, техніка: електронне наукове видання/ Київський університет імені Бориса Грінченка. - 2022. - N 16. - С. 63-75. - ISSN 2663-4023, DOI 10.28925/2663-4023.2022.16.6375 (Шифр К667665926/2022/16). - ISSN 2663-4023, DOI 10.28925/2663-4023.2022.16.6375
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчування--показники здоров’я--вебзастосунок--рекомендації
Анотація: У даній статті проведено аналіз існуючих додатків, які допомагають людям слідкувати за здоров’ям та харчуванням й розкрито важливі сучасні проблеми, на які поки що мало звертають увагу. Хвороби харчування також включають деякі аномалії розвитку, яким можна запобігти дієтою, розлади, які реагують на дієтичне лікування, харчові алергії та непереносимість, потенційні небезпеки у харчуванні, а також взаємодії харчових продуктів та поживних речовин з ліками. Цей вебзастосунок для людей, які мають особливі дієти у зв’язку з захворюванням, рекомендаціями лікарів. Виконання передбачає аналіз можливостей розроблення програмної системи, що дає змогу відстежувати прийоми їжі, давати поради щодо планування харчування і рекомендувати рецепти та продукти відносно внесених користувачем показників здоров’я, які будуть коригуватися. Потенційними користувачами даного програмного продукту будуть насамперед хворі на розлади харчової поведінки, але також і ті, кому просто потрібно змінювати свійрежим з тієї чи іншої причини, як, наприклад, алергікі, діабетики і т. д. Для контролю за своїм харчуванням, можна використовувати різноманітні засоби, які відрізняються один від одного за ступенем зручності та доступності. Нації про них. На сьогодні існує безліч додатків, як мобільних, так і вебзастосунків, які призначені для того, щоб слідкувати за режимом харчування, підбирати рецепти або вести щоденник прийняття їжі. Вебзастосунок для підбору харчування за показниками здоров’я призначений в першу чергу для того, щоб за рекомендаціями лікаря самостійно слідкувати за своїм здоров’ям та наповненістю всіма необхідними компонентами їжі, яку користувач вживає. Сутність додаткуполягає в тому, що користувач вводить свої основні дані, такі як стать, вік, зріст, вага, а також опціонально, для більш точних і корисних рекомендацій, наявність алергій, захворювань чи генетичну схильність до них, вподобання в їжі, підвищені/понижені показники аналізів (на які може повпливати харчування), рекомендації лікарів і т. д
Перейти до зовнішнього ресурсу https://csecurity.kubg.edu.ua
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)