Головна Спрощенний режим Посібник користувача
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог бібліотеки- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Пошуковий запит: (<.>K=правила розкладання приборів<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Крупіцина Т. М. Сервірування столу, визначення якості приготовлених овочевих страв. Правила поведінки за столом/Т. М. Крупіцина // Трудове навчання в школі . -Харків:ТОВ "Видавнича група "Основа", 2018,N N 7.-С.35-37
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)