Головна Спрощенний режим Посібник користувача
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог бібліотеки- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=сезонність продуктів<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Назва журналу :Медична сестра дошкільного закладу -2016р.,N 5
Цікаві статті :
Нарянова С. Примірне двотижневе меню: відповідаємо на ваші запитання/ С. Нарянова (стр.5-8) Кл.слова: сезонність продуктів,фермерські господарства,дієтичне харчування
Срібняк Л. Секрети здорової усмішки/ Л. Срібняк (стр.9-12) Кл.слова: зуби,збалансоване харчування,гігієна
Алєєва Н. Бережемо зір: синдром сухого ока/ Н. Алєєва (стр.13-17) Кл.слова: чинники,симптоми,діагностика
Старинцева О. Профілактика професійних захворювань працівників дошкільних закладів/ О. Старинцева, Г. Сергеєва, М. Панфілова (стр.18-24) Кл.слова: психосоматичні захворювання,патології голового апарату,остехондроз
Маричева О. Організуємо медико-педагогічний ринг у дошкільному закладі/ О. Маричева, О. Матько (стр.28-33) Кл.слова: просвітницька робота,анкета,сценарій
Поліщук Я. Повноцінний сон - запорука хорошого самопочуття/ Я. Поліщук, Т. Гурковська (стр.34-38) Кл.слова: фази сну,сновидіння,недосипання
Морєва О. Кількість штатних одиниць посад сестер медичних НВК/ О. Морєва (стр.41-44) Кл.слова: шкільний підрозділ,дошкільний підрозділ,режим роботи
Морєва О. Оплата праці сестри медичної НВК, на яку покладено додаткові обов'язки/ О. Морєва (стр.45-48) Кл.слова: оплата праці,надбавка за складність
Морєва О. Облік та оплата харчування працівників у дошкільному закладі/ О. Морєва (стр.49-52) Кл.слова: типова форма меню-вимоги,обчислення собіварості
Цікаві статті :
Знайти схожі


2.

Форма документа :
Шифр видання :
Автор(и) : Нарянова, Світлана
Назва : Примірне двотижневе меню: відповідаємо на ваші запитання
Місце публікування : Медична сестра дошкільного закладу. - Київ: МЦФЕР- Україна, 2016. - № 5. - С. 5-8 (Шифр М355042307/2016/5)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сезонність продуктів--фермерські господарства--дієтичне харчування
Знайти схожі

3.

Назва журналу :Медична сестра дошкільного закладу -2018р.,N 5
Цікаві статті :
Організація харчування в закладі дошкільної освіти: хто що робить (стр.4-8) Кл.слова: комірник,завгосп,кухар
Гарник Л. Складаємо примірне двотижневе меню на літньо-осінній період/ Л. Гарник, О. Серебриннікова (стр.9-16) Кл.слова: організація харчування,сезонність продуктів,оздоровчий період
Картки-розклади страв до примірного двотижневого меню на літньо-осінній період (понеділок) (стр.17-23) Кл.слова: сніданок,обід,вечеря
Санду Н. Група в режимі non stoр: як організувати харчування/ Н. Санду (стр.24-32) Кл.слова: цілодобове перебування,рвціон,режим
Питома вага неїстивної частини продуктів харчування за їх холодної кулінарної обробки: гра цифр (стр.33) Кл.слова: кросворд
Коваленко С. Мухи - окремо, котлети - окремо/ С. Коваленко (стр.34-38) Кл.слова: харчування,дезінсекція
Сомова Т. Дезінфекційні засоби в закладі дошкільної освіти: дотримуємося букви закону/ Т. Сомова (стр.39-41) Кл.слова: інфекційні хвороби,санітарно-епідеміологічна експертиза,дезінфекційні засоби
Порядок державної реєстрації (перереєстрації) дезінфекційних засобів ( у редакції постанови КМУ від 14.03.2018 №178) (стр.42-43)
Колот В. Органічна їжа: мода чи потреба/ В. Колот (стр.44-48) Кл.слова: органічні продукти,натуральні прдукти,харчування
Строк придатності та умови зберігання яєць курячих (стр.49)
Чи потрібно кип'ятити пакетоване молоко? (стр.50)
Поліщук Я. Тайм-менеджмент улітку: 4 інструменти для медичної сестри/ Я. Поліщук (стр.51-55) Кл.слова: колесо життєвого балансу,інтелект-карти,проекти
Цікаві статті :
Знайти схожі


4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гарник, Леся, Серебриннікова, Ольга
Назва : Складаємо примірне двотижневе меню на літньо-осінній період
Місце публікування : Медична сестра дошкільного закладу: щомісячний спеціалізований журнал/ М-во освіти і науки України. - Київ: МЦФЕР- Україна, 2018. - № 5. - С. 9-16 (Шифр М355042307/2018/5)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): організація харчування--сезонність продуктів--оздоровчий період
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)