Головна Спрощенний режим Посібник користувача
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог бібліотеки- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=сервірувальна тарілка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Борисенко Н. А.
Назва : Тестові завдання до варіативного модуля "Технологія приготування страв" : 5-6 класи
Місце публікування : Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - Харків: ТОВ "Видавнича група "Основа", 2017. - N 10. - С. 19-25 (Шифр Т893832/2017/10)
Примітки : Бібліогр.: 3 назви
Предметні рубрики: Трудове навчання-- методика викладання-- кулінарія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): модуль--програма--навчальний процес--діагностика знань--приготування їжі--виконання проекту--органічні речовини--сервірувальна тарілка--нарізування овочів
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)