Головна Спрощенний режим Посібник користувача
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог бібліотеки- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Трудове навчання -- методика викладання -- кулінарія<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Борисенко Н. А.
Назва : Тестові завдання до варіативного модуля "Технологія приготування страв" : 5-6 класи
Місце публікування : Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - Харків: ТОВ "Видавнича група "Основа", 2017. - N 10. - С. 19-25 (Шифр Т893832/2017/10)
Примітки : Бібліогр.: 3 назви
Предметні рубрики: Трудове навчання-- методика викладання-- кулінарія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): модуль--програма--навчальний процес--діагностика знань--приготування їжі--виконання проекту--органічні речовини--сервірувальна тарілка--нарізування овочів
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Снігур Н. І.
Назва : Веселі кухарі : конкурсно-розважальна програма
Місце публікування : Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - Харків: ТОВ "Видавнича група "Основа", 2017. - N 20. - С. 30-33 (Шифр Т893832/2017/20)
Предметні рубрики: Трудове навчання-- методика викладання-- кулінарія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хід уроку--українська кухня--кухар--запитання--команда--харчоблок--конкурс
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Читак О. М.
Назва : Технологія приготування фруктових салатів : 6 клас
Місце публікування : Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - Харків: ТОВ "Видавнича група "Основа", 2020. - N 3/4. - С. 36-39 (Шифр Т893832/2020/3/4)
Предметні рубрики: Трудове навчання-- методика викладання-- кулінарія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): фруктовий салат--технологія приготування--6 клас--урок трудового навчання--банан--авокадо--рецепт салату--технологічний етап
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Тімоніна Н. П.
Назва : Каша - берегиня наша! : 7 клас
Місце публікування : Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - Харків: ТОВ "Видавнича група "Основа", 2020. - N 9/10. - С. 52-58 (Шифр Т893832/2020/9/10)
Примітки : Бібліогр.: 4 назви
Предметні рубрики: Трудове навчання-- методика викладання-- кулінарія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): урок трудового навчання--каша--дієтолог--гра--презентація--нейтралізація алергії
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Чоботар Т. М.
Назва : Виготовлення сувеніра "Кішка" із солоного тіста" : заняття з елементами STEAM
Місце публікування : Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - Харків: ТОВ "Видавнича група "Основа", 2020. - N 19/20. - С. 62-74 (Шифр Т893832/2020/19/20)
Предметні рубрики: Трудове навчання-- Методика викладання-- Кулінарія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): заняття з трудового навчання--сувенір--солоне тісто--знання про тварин--демонстраційний матеріал--книги про тварин
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Майборода Т. В.
Назва : Приготування вареників : телешоу "майстер-шеф"
Місце публікування : Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - Харків: ТОВ "Видавнича група "Основа", 2020. - N 21/22. - С. 72-77 (Шифр Т893832/2020/21/22)
Предметні рубрики: Трудове навчання-- Методика викладання-- Кулінарія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): телешоу--вареник--гра--приготування тіста--начинка--етапи виробу--інскрукційна картка
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)