Пошуковий запит: (<.>K=кулінарія<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
|
Медведєва, Л. Л. Художнє та кулінарне оформлення святкового столу : 5-6 класи / Л. Л. Медведєва> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2017. - N 6. - С. 27-30
Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія
Кл.слова (ненормовані): урок -- обладнання -- страва -- художні здібності -- бенкет -- урочистий випадок -- посуд
Є примірники у відділах:
всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1)
Знайти схожі
|
>2.
|
Борисенко, Н. А. Тестові завдання до варіативного модуля "Технологія приготування страв" : 5-6 класи / Н. А. Борисенко> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2017. - N 10. - С. 19-25. - Бібліогр.: 3 назви
Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія
Кл.слова (ненормовані): модуль -- програма -- навчальний процес -- діагностика знань -- приготування їжі -- виконання проекту -- органічні речовини -- сервірувальна тарілка -- нарізування овочів
Є примірники у відділах:
всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1)
Знайти схожі
|
>3.
|
Снігур, Н. І. Веселі кухарі : конкурсно-розважальна програма / Н. І. Снігур> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2017. - N 20. - С. 30-33
Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія
Кл.слова (ненормовані): хід уроку -- українська кухня -- кухар -- запитання -- команда -- харчоблок -- конкурс
Є примірники у відділах:
всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1)
Знайти схожі
|
>4.
|
Чередниченко, Л. В. Бутерброди до столу / Л. В. Чередниченко> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2017. - N 23/24. - С. 31-38
Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія
Кл.слова (ненормовані): бутерброд -- хліб -- журавлина -- інгредієнти бутербродів -- вихідні продукти -- закусочна тарілка -- седвічі -- канапе -- гарячі бутерброди
Є примірники у відділах:
всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1)
Знайти схожі
|
>5.
|
Капкейки "Подарунок для рукодільниці" : рекомендований клас: 8> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 3/4. - С. 90-95
Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія
Кл.слова (ненормовані): капкейти -- вид тіста -- кондитерський виріб -- конструкційний матеріал -- оздоблення виробу -- інструменти -- конструкційні матріали -- декорування -- покроковий рецепт -- маршмелоу
Є примірники у відділах:
всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1)
Знайти схожі
|
>6.
|
Корисні цукерки : рекомендований клас: 7-8> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 3/4. - С. 78-82
Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія
Кл.слова (ненормовані): цукерки з горіхів -- корисні цукерки -- вівсяно-лляний порошок -- компонування об"єкта проектування -- форима виробу -- оздоблення виробу -- інструменти -- конструкційні матеріали -- прийоми роботи
Є примірники у відділах:
всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1)
Знайти схожі
|
>7.
|
Гарячі напої : рекомендований клас: 5 клас> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 3/4. - С. 83-85
Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія
Кл.слова (ненормовані): гарячий напій -- послідовність виконання -- какао-боби -- етап проектної діяльності -- технологія виготовлення -- якість страви -- планування роботи -- приготування какао -- безпечна праця
Є примірники у відділах:
всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1)
Знайти схожі
|
>8.
|
Полуничний зефір "Серце" : рекомендований клас: 7-8 клас> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 3/4. - С. 86-89
Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія
Кл.слова (ненормовані): полуничний зефір -- конструкційні матеріали -- прийоми роботи -- план дій -- форма виробу -- оздоблення виробу -- конструкційні матеріали -- виготовлення виробу -- інструменти
Є примірники у відділах:
всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1)
Знайти схожі
|
>9.
|
Хатько, Л. І. Поради з безпеки майбутньому кухарю : інтегрований проект з трудового навчання, основ здоров"я й образотворчого мистецтва / Л. І. Хатько, Д. М. Крамаренко> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 7. - С. 2-9
Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія--техніка безпеки
Кл.слова (ненормовані): безпека праці -- кухар -- проект -- інтерактивні методи навчання -- навчальні ресурси -- типова інструкція -- творче завдання -- ключова компетентність
Дод.точки доступу: Крамаренко, Д. М.
Є примірники у відділах:
всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1)
Знайти схожі
|
>10.
|
Крупіцина, Т. М. Сервірування столу, визначення якості приготовлених овочевих страв. Правила поведінки за столом / Т. М. Крупіцина> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 7. - С. 35-37
Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія--культура праці
Кл.слова (ненормовані): урок трудового навчання -- сервірування столу -- овочеві страви -- правила подачі страв -- практична робота -- чистота -- охайність -- прикрашення столу -- правила розкладання приборів -- посуд
Є примірники у відділах:
всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1)
Знайти схожі
|
>11.
|
Феніна, О. А. Карамельне диво / О. А. Феніна, І. Довга> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 8. - С. 12-16
Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія
Кл.слова (ненормовані): карамелеві троянди -- букет із цукерок -- декор -- асортимент карамелі -- кристалізація цукрози -- патока -- цукровий пісок -- конструктивні особливості -- практичний десерт
Дод.точки доступу: Довга, І.
Є примірники у відділах:
всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1)
Знайти схожі
|
>12.
|
Візінська, В. В. Перлина Чорного моря. Пісочне печиво / В. В. Візінська, Н. Крячко> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 8. - С. 17-21
Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія
Кл.слова (ненормовані): кулінарні традиції -- пісочне печиво -- рецепт приготування -- цільнозернова мука -- природна закваска -- смаколик -- молочні продукти -- тісто
Дод.точки доступу: Крячко, Н.
Є примірники у відділах:
всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1)
Знайти схожі
|
>13.
| > Шифр: Д441483/2018/9 Журнал Дошкільне виховання [Текст] : науково-методичний журнал для педагогів і батьків/ МОН України. - Київ : Світич, 1931 - . - ISSN 0321-1401. - Виходить щомісячно 2018р. № 9
Зміст: Бєлєнька, Ганна. Кожен день - у радість. Сучасні підходи до організації життєдіяльності дітей у закладах дошкільної освіти / Ганна Бєлєнька. - С.2-6 Єфименко, Микола. Порушення постави: головне - вчасно виявити : моніторинг фізичного розвитку дошкільнят (продовження) / Микола Єфименко. - С.7-9 Безсонова, Ольга. Соціо-ігрова взаємодія: загравання чи природний розвиток? / Ольга Безсонова. - С.10-13 Безсмертна, Катерина. Відкриваємо кав'ярню : гра-стратегія для дітей старшої групи / Катерина Безсмертна, Лариса Дудинська. - С.14-15 Присяжнюк, Лариса. Портрет осені : інтегрована прогулянка для дітей старшої групи / Лариса Присяжнюк. - С.16-17 Єфименко, Юлія. Прокидаємось і з осінню вітаємось : гімнастика пробудження після денного сну для дітей середньої групи / Юлія Єфименко. - С.18-19 Терещенко, Ірина. Пізня вже година, чом не спиш, дитино? або Як організувати сон / Ірина Терещенко. - С.20-21 Коченгіна, Маріанна. Педагогіка Реджіо Емілія / Маріанна Коченгіна. - С.22-24 Оксана, Босак. На ексукрію до осіннього парку : комплексне заняття з розвитку мовлення для дітей старшої групи / Оксана Босак. - С.25-27 Коваленко, Наталія. Кулінарія як педагогічний інструмент / Наталія Коваленко. - С.28-29 Коваленко, Наталія. Перше печиво власноруч : вступне кулінарне заняття для дітей різновікової групи / Наталія Коваленко. - С.30-32 Шумська, Тетяна. В осінньому квітковому королівстві : заняття з використанням нетрадиційної техніки малювання для дітей молодшої групи / Тетяна Шумська. - С.33-35 Миргородська, Лідія. Щедрий обід : осіннє свято для дітей старшої групи / Лідія Миргородська. - С.36-40 Могилевська, Ірина. Жива лабораторія / Ірина Могилевська. - С.3 обкладинки Півкіна, Валентина. Листяні малюнки на асфальті / Валентина Півкіна. - С.2 обкладинки Павлюченко, Тетяна. Кожен день життю радіймо, Граймо, пізнаваймо, мріймо! : фотоконкурс "Наші діти" / Павлюченко Тетяна. - С.1 обкладинки Пісні осені. - С.40 Є примірники у відділах:
всього 2 : Ф3 (1), Ф2 (1) Вільні: Ф3 (1), Ф2 (1)
Знайти схожі Перейти до описів статей
|
>14.
|
Коваленко, Наталія Кулінарія як педагогічний інструмент / Наталія Коваленко> // Дошкільне виховання. - 2018. - № 9. - С. 28-29
. - ISSN 0321-1401
Рубрики: Дошкільна педагогіка--Трудове виховання
Кл.слова (ненормовані): гурткова робота -- кулінарне заняття Анотація: В статті йдеться про нестандартну форму роботи з дошкільнятами - кулінарні заняття. Подано структуру та наведено такого заняття.
Є примірники у відділах:
всього 2 : Ф3 (1), Ф2 (1) Вільні: Ф3 (1), Ф2 (1)
Знайти схожі
|
>15.
|
Чоботар, Т. М. Технологія ліплення із солоного тіста / Т. М. Чоботар> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 20. - С. 20-30
Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія
Кл.слова (ненормовані): солоне тісто -- ліплення -- тістопластика -- амообробка -- вода -- фарби
Є примірники у відділах:
всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1)
Знайти схожі
|
>16.
|
Галас, Вікторія. День перед Різдвом. Спільна діяльність з дітьми старшої групи / Вікторія Галас, Мар'яна Шашура > // Дошкільне виховання. - 2018. - № 11. - С. 30-31
. - ISSN 0321-1401
Рубрики: Дошкільна педагогіка--Гра
Кл.слова (ненормовані): народознавче виховання -- кулінарія -- приготування куті -- українські традиції -- відзначення Різдва Христового -- трудове виховання Анотація: "Дні напередодні Різдва особливі: сповнені радості, духовного піднесення, передчуття дива і, звісно, передсвяткових приготувань. Спостерігаючи за домашніми клопотами матусь і бабусь, малята й самі прагнуть долучитися до них. Педагоги Сімерського дитсадка дають своїм вихованцям таку можливість, принагідно ознайомлюючи їх із сутністю свята та пов'язаними з ним українськими традиціями."
Дод.точки доступу: Шашура, Мар'яна
Є примірники у відділах:
всього 2 : Ф3 (1), Ф2 (1) Вільні: Ф3 (1), Ф2 (1)
Знайти схожі
|
>17.
| 373.091.214 Т 38
Технології. 10-11 класи. Навчальні програми для 11-річної школи. Спеціалізації "Кулінарія", "Деревообробка" : програма для профільного навчання учнів загальноосвітніх навчальних закладів. Технологічний напрям. Технологічний профіль / Міністерство освіти і науки України. - Київ : МОН України, 2010. - 93 с. - ISBN 978-966-2104-22-6 : Б. ц.
Рубрики: Кулінарія--10-11 клас--Програма--Методичні посібники
Кл.слова (ненормовані): навчальна програма -- технологічний напрям -- 10 клас -- 11 клас
Дод.точки доступу: Міністерство освіти і науки України
Примірників всього: 2 Вул. Левка Лук'яненка, 13-Б Книгосховище (2) Вільні: Вул. Левка Лук'яненка, 13-Б Книгосховище (2) Знайти схожі
|
>18.
|
Дума, Оксана Маленькі кулінари / Оксана Дума> // Дошкільне виховання. - 2019. - № 2. - 4 обкладинки
. - ISSN 0321-1401
Рубрики: Дошкільна педагогіка--Трудове виховання
Кл.слова (ненормовані): рецепт гарбузового варення -- кулінарія в дитсадку Анотація: "Дворічний малюк сам готує десерт? А п'ятирічний замішує і розкачує тісто, нарізає салати, еспериментує зі стравими? Усе це - звичайні речі у львівському дитсадку № 129". Світлини з кулінарних днів надіслала Оксана Дума, директор цього дитсадка.
Є примірники у відділах:
всього 2 : Ф3 (1), Ф2 (1) Вільні: Ф3 (1), Ф2 (1)
Знайти схожі
|
>19.
|
Ключка, Г. В. Значення овочів у харчуванні людини. Технологія приготування салатів : 6 клас / Г. В. Ключка> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2019. - N 13/14. - С. 44-45
Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія
Кл.слова (ненормовані): овочі -- харчування людини -- приготування салатів -- 6 клас -- оформлення столу -- сервірування столу -- посуд для салатів -- зберігання салатів
Є примірники у відділах:
всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1)
Знайти схожі
|
>20.
|
Читак, О. М. Технологія приготування фруктових салатів : 6 клас / О. М. Читак> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2020. - N 3/4. - С. 36-39
Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія
Кл.слова (ненормовані): фруктовий салат -- технологія приготування -- 6 клас -- урок трудового навчання -- банан -- авокадо -- рецепт салату -- технологічний етап
Є примірники у відділах:
всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1)
Знайти схожі
|
|
|