Головна Спрощенний режим Посібник користувача
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог бібліотеки- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=кулінарія<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 33
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-33 
1.


    Медведєва, Л. Л.
    Художнє та кулінарне оформлення святкового столу : 5-6 класи / Л. Л. Медведєва // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2017. - N 6. - С. 27-30

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
урок -- обладнання -- страва -- художні здібності -- бенкет -- урочистий випадок -- посуд

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)


Знайти схожі

2.


    Борисенко, Н. А.
    Тестові завдання до варіативного модуля "Технологія приготування страв" : 5-6 класи / Н. А. Борисенко // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2017. - N 10. - С. 19-25. - Бібліогр.: 3 назви

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
модуль -- програма -- навчальний процес -- діагностика знань -- приготування їжі -- виконання проекту -- органічні речовини -- сервірувальна тарілка -- нарізування овочів

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)


Знайти схожі

3.


    Снігур, Н. І.
    Веселі кухарі : конкурсно-розважальна програма / Н. І. Снігур // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2017. - N 20. - С. 30-33

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
хід уроку -- українська кухня -- кухар -- запитання -- команда -- харчоблок -- конкурс

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)


Знайти схожі

4.


    Чередниченко, Л. В.
    Бутерброди до столу / Л. В. Чередниченко // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2017. - N 23/24. - С. 31-38

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
бутерброд -- хліб -- журавлина -- інгредієнти бутербродів -- вихідні продукти -- закусочна тарілка -- седвічі -- канапе -- гарячі бутерброди

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)


Знайти схожі

5.


   
    Капкейки "Подарунок для рукодільниці" : рекомендований клас: 8 // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 3/4. - С. 90-95

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
капкейти -- вид тіста -- кондитерський виріб -- конструкційний матеріал -- оздоблення виробу -- інструменти -- конструкційні матріали -- декорування -- покроковий рецепт -- маршмелоу

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)


Знайти схожі

6.


   
    Корисні цукерки : рекомендований клас: 7-8 // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 3/4. - С. 78-82

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
цукерки з горіхів -- корисні цукерки -- вівсяно-лляний порошок -- компонування об"єкта проектування -- форима виробу -- оздоблення виробу -- інструменти -- конструкційні матеріали -- прийоми роботи

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)


Знайти схожі

7.


   
    Гарячі напої : рекомендований клас: 5 клас // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 3/4. - С. 83-85

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
гарячий напій -- послідовність виконання -- какао-боби -- етап проектної діяльності -- технологія виготовлення -- якість страви -- планування роботи -- приготування какао -- безпечна праця

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)


Знайти схожі

8.


   
    Полуничний зефір "Серце" : рекомендований клас: 7-8 клас // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 3/4. - С. 86-89

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
полуничний зефір -- конструкційні матеріали -- прийоми роботи -- план дій -- форма виробу -- оздоблення виробу -- конструкційні матеріали -- виготовлення виробу -- інструменти

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)


Знайти схожі

9.


    Хатько, Л. І.
    Поради з безпеки майбутньому кухарю : інтегрований проект з трудового навчання, основ здоров"я й образотворчого мистецтва / Л. І. Хатько, Д. М. Крамаренко // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 7. - С. 2-9

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія--техніка безпеки

Кл.слова (ненормовані):
безпека праці -- кухар -- проект -- інтерактивні методи навчання -- навчальні ресурси -- типова інструкція -- творче завдання -- ключова компетентність
Дод.точки доступу:
Крамаренко, Д. М.


Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)


Знайти схожі

10.


    Крупіцина, Т. М.
    Сервірування столу, визначення якості приготовлених овочевих страв. Правила поведінки за столом / Т. М. Крупіцина // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 7. - С. 35-37

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія--культура праці

Кл.слова (ненормовані):
урок трудового навчання -- сервірування столу -- овочеві страви -- правила подачі страв -- практична робота -- чистота -- охайність -- прикрашення столу -- правила розкладання приборів -- посуд

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)


Знайти схожі

11.


    Феніна, О. А.
    Карамельне диво / О. А. Феніна, І. Довга // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 8. - С. 12-16

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
карамелеві троянди -- букет із цукерок -- декор -- асортимент карамелі -- кристалізація цукрози -- патока -- цукровий пісок -- конструктивні особливості -- практичний десерт
Дод.точки доступу:
Довга, І.


Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)


Знайти схожі

12.


    Візінська, В. В.
    Перлина Чорного моря. Пісочне печиво / В. В. Візінська, Н. Крячко // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 8. - С. 17-21

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
кулінарні традиції -- пісочне печиво -- рецепт приготування -- цільнозернова мука -- природна закваска -- смаколик -- молочні продукти -- тісто
Дод.точки доступу:
Крячко, Н.


Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)


Знайти схожі

13.
Шифр: Д441483/2018/9
   Журнал

Дошкільне виховання [Текст] : науково-методичний журнал для педагогів і батьків/ МОН України. - Київ : Світич, 1931 - . - ISSN 0321-1401. - Виходить щомісячно
2018р. № 9
Зміст:
Бєлєнька, Ганна. Кожен день - у радість. Сучасні підходи до організації життєдіяльності дітей у закладах дошкільної освіти / Ганна Бєлєнька. - С.2-6
Єфименко, Микола. Порушення постави: головне - вчасно виявити : моніторинг фізичного розвитку дошкільнят (продовження) / Микола Єфименко. - С.7-9
Безсонова, Ольга. Соціо-ігрова взаємодія: загравання чи природний розвиток? / Ольга Безсонова. - С.10-13
Безсмертна, Катерина. Відкриваємо кав'ярню : гра-стратегія для дітей старшої групи / Катерина Безсмертна, Лариса Дудинська. - С.14-15
Присяжнюк, Лариса. Портрет осені : інтегрована прогулянка для дітей старшої групи / Лариса Присяжнюк. - С.16-17
Єфименко, Юлія. Прокидаємось і з осінню вітаємось : гімнастика пробудження після денного сну для дітей середньої групи / Юлія Єфименко. - С.18-19
Терещенко, Ірина. Пізня вже година, чом не спиш, дитино? або Як організувати сон / Ірина Терещенко. - С.20-21
Коченгіна, Маріанна. Педагогіка Реджіо Емілія / Маріанна Коченгіна. - С.22-24
Оксана, Босак. На ексукрію до осіннього парку : комплексне заняття з розвитку мовлення для дітей старшої групи / Оксана Босак. - С.25-27
Коваленко, Наталія. Кулінарія як педагогічний інструмент / Наталія Коваленко. - С.28-29
Коваленко, Наталія. Перше печиво власноруч : вступне кулінарне заняття для дітей різновікової групи / Наталія Коваленко. - С.30-32
Шумська, Тетяна. В осінньому квітковому королівстві : заняття з використанням нетрадиційної техніки малювання для дітей молодшої групи / Тетяна Шумська. - С.33-35
Миргородська, Лідія. Щедрий обід : осіннє свято для дітей старшої групи / Лідія Миргородська. - С.36-40
Могилевська, Ірина. Жива лабораторія / Ірина Могилевська. - С.3 обкладинки
Півкіна, Валентина. Листяні малюнки на асфальті / Валентина Півкіна. - С.2 обкладинки
Павлюченко, Тетяна. Кожен день життю радіймо, Граймо, пізнаваймо, мріймо! : фотоконкурс "Наші діти" / Павлюченко Тетяна. - С.1 обкладинки
Пісні осені. - С.40
Є примірники у відділах: всього 2 : Ф3 (1), Ф2 (1)
Вільні: Ф3 (1), Ф2 (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

14.


    Коваленко, Наталія
    Кулінарія як педагогічний інструмент / Наталія Коваленко // Дошкільне виховання. - 2018. - № 9. - С. 28-29 . - ISSN 0321-1401

Рубрики: Дошкільна педагогіка--Трудове виховання

Кл.слова (ненормовані):
гурткова робота -- кулінарне заняття
Анотація: В статті йдеться про нестандартну форму роботи з дошкільнятами - кулінарні заняття. Подано структуру та наведено такого заняття.

Є примірники у відділах: всього 2 : Ф3 (1), Ф2 (1)
Вільні: Ф3 (1), Ф2 (1)


Знайти схожі

15.


    Чоботар, Т. М.
    Технологія ліплення із солоного тіста / Т. М. Чоботар // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 20. - С. 20-30

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
солоне тісто -- ліплення -- тістопластика -- амообробка -- вода -- фарби

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)


Знайти схожі

16.


    Галас, Вікторія.
    День перед Різдвом. Спільна діяльність з дітьми старшої групи / Вікторія Галас, Мар'яна Шашура // Дошкільне виховання. - 2018. - № 11. - С. 30-31 . - ISSN 0321-1401

Рубрики: Дошкільна педагогіка--Гра

Кл.слова (ненормовані):
народознавче виховання -- кулінарія -- приготування куті -- українські традиції -- відзначення Різдва Христового -- трудове виховання
Анотація: "Дні напередодні Різдва особливі: сповнені радості, духовного піднесення, передчуття дива і, звісно, передсвяткових приготувань. Спостерігаючи за домашніми клопотами матусь і бабусь, малята й самі прагнуть долучитися до них. Педагоги Сімерського дитсадка дають своїм вихованцям таку можливість, принагідно ознайомлюючи їх із сутністю свята та пов'язаними з ним українськими традиціями."
Дод.точки доступу:
Шашура, Мар'яна


Є примірники у відділах: всього 2 : Ф3 (1), Ф2 (1)
Вільні: Ф3 (1), Ф2 (1)


Знайти схожі

17.
   373.091.214
   Т 38


   
    Технології. 10-11 класи. Навчальні програми для 11-річної школи. Спеціалізації "Кулінарія", "Деревообробка" : програма для профільного навчання учнів загальноосвітніх навчальних закладів. Технологічний напрям. Технологічний профіль / Міністерство освіти і науки України. - Київ : МОН України, 2010. - 93 с. - ISBN 978-966-2104-22-6 : Б. ц.
ДРНТІ
УДК

Рубрики: Кулінарія--10-11 клас--Програма--Методичні посібники

Кл.слова (ненормовані):
навчальна програма -- технологічний напрям -- 10 клас -- 11 клас
Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України


Примірників всього: 2
Вул. Левка Лук'яненка, 13-Б Книгосховище (2)
Вільні:
Вул. Левка Лук'яненка, 13-Б Книгосховище (2)

Знайти схожі

18.


    Дума, Оксана
    Маленькі кулінари / Оксана Дума // Дошкільне виховання. - 2019. - № 2. - 4 обкладинки . - ISSN 0321-1401

Рубрики: Дошкільна педагогіка--Трудове виховання

Кл.слова (ненормовані):
рецепт гарбузового варення -- кулінарія в дитсадку
Анотація: "Дворічний малюк сам готує десерт? А п'ятирічний замішує і розкачує тісто, нарізає салати, еспериментує зі стравими? Усе це - звичайні речі у львівському дитсадку № 129". Світлини з кулінарних днів надіслала Оксана Дума, директор цього дитсадка.

Є примірники у відділах: всього 2 : Ф3 (1), Ф2 (1)
Вільні: Ф3 (1), Ф2 (1)


Знайти схожі

19.


    Ключка, Г. В.
    Значення овочів у харчуванні людини. Технологія приготування салатів : 6 клас / Г. В. Ключка // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2019. - N 13/14. - С. 44-45

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
овочі -- харчування людини -- приготування салатів -- 6 клас -- оформлення столу -- сервірування столу -- посуд для салатів -- зберігання салатів

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)


Знайти схожі

20.


    Читак, О. М.
    Технологія приготування фруктових салатів : 6 клас / О. М. Читак // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2020. - N 3/4. - С. 36-39

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
фруктовий салат -- технологія приготування -- 6 клас -- урок трудового навчання -- банан -- авокадо -- рецепт салату -- технологічний етап

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)


Знайти схожі

 1-20    21-33 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)