Головна Спрощенний режим Посібник користувача
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог бібліотеки- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=овочеві страви<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
Шифр: Т893832/2018/7
   Журнал

Трудове навчання в школі [Текст] : науково-методичний журнал/ Міністерство освіти і науки України. - Київ : Основа, 2008 - . - Виходить двічі на місяць
2018р. № 7
Зміст:
Хатько, Л. І. Поради з безпект майбутньому кухарю : інтегрований проект з трудового навчання, основ здоров"я й образотворчого мистецтва / Л. І. Хатько, Д. М. Крамаренко. - С.2-9
Кл.слова: безпека праці, кухар, проект
Профорук, О. Ю. Корпус для флншки / О. Ю. Профорук. - С.9-19
Кл.слова: виконання проекту, корпус флешки, електронна частина
Колосунова, Т. І. Чохол для окулярів / Т. І. Колосунова. - С.20-23
Кл.слова: чохол для окулярів, стильний аксесуар, практичний аспект
Візінська, В. В. Дилдактичні можливості використання декоративної іграшки "Їжачок" / В. В. Візінська. - С.24-27
Кл.слова: декоративна іграшка, засіб візуалізації, емоційний настрій
Бакала, І. М. Лепбук як засіб творчого розвитку та самовираження учня / І. М. Бакала. - С.28-30
Кл.слова: ключові компетентності, творчий розвиток учня, самовираження учня
Мощенко, К. В. Чому і як навчаються на уроках трудового навчання в інших країнах світу / К. В. Мощенко. - С.31-34
Кл.слова: трудова підготовка, за рубежем, ручна праця
Крупіцина, Т. М. Сервірування столу, визначення якості приготовлених овочевих страв. Правила поведінки за столом / Т. М. Крупіцина. - С.35-37
Кл.слова: урок трудового навчання, сервірування столу, овочеві страви
Тараненко, Л. О. Проектування професійного успіху : уроки для 10 класу / Л. О. Тараненко. - С.38-42
Кл.слова: професійний успіх, профорієнтація, майбутня професія
Мохно, Н. М. Погостини в країні майстрів : майстер0клас від чтаршокласників / Н. М. Мохно. - С.43-44
Кл.слова: майстер-клас, майстри, новорічні свята
Феніна, О. А. Великдень, або полділися з ближнім : 6 клас / О. А. Феніна. - С.45-47. - Бібліогр.: 7 назв
Кл.слова: 6 клас, народна традиція, писанка
Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

2.


    Крупіцина, Т. М.
    Сервірування столу, визначення якості приготовлених овочевих страв. Правила поведінки за столом / Т. М. Крупіцина // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 7. - С. 35-37

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія--культура праці

Кл.слова (ненормовані):
урок трудового навчання -- сервірування столу -- овочеві страви -- правила подачі страв -- практична робота -- чистота -- охайність -- прикрашення столу -- правила розкладання приборів -- посуд

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)


Знайти схожі

3.
641.5
Ф 83


    Франко, Ольга Федорівна.
    Практична кухня / О. Ф. Франко ; автор передмова О. П. Сенатович. - Видання третє. - Львів : Каменяр, 1990. - 238 с. : фот. кол. - ISBN 5-7745-0544-8 : 20.00 грн.
ДРНТІ
УДК

Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Практичні посібники

Кл.слова (ненормовані):
закуски -- грінки -- супи -- холодники -- росоли -- борщі -- юшки -- м’ясні страви -- ковбаси -- паштети -- рибні страви -- овочеві страви -- грибна кулінарія -- солодке тісто -- торти -- морозиво -- печиво -- напої -- варення
Анотація: В книзі читачі знайдуть широкий діапазон страв традиційної української кухні: від різних закусок, супів, борщів, риби, м'яса до печива і варення.
Дод.точки доступу:
Сенатович, Оксана Павлівна \автор передмова.\


Примірників всього: 1
Вул. Левка Лук'яненка, 13-Б Книгосховище (1)
Вільні:
Вул. Левка Лук'яненка, 13-Б Книгосховище (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)