Головна Спрощенний режим Посібник користувача
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог бібліотеки- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Педагогіка -- Дошкільна -- Трудове виховання<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    Ковальчук, Любов
    Фестиваль професій : інтегроване заняття для старших дошкільнят / Любов Ковальчук, Олена Тизиш // Дошкільне виховання. - 2015. - № 4. - С. 26-27 . - ISSN 0321-1401

Рубрики: Педагогіка--Дошкільна--Трудове виховання

Кл.слова (ненормовані):
пальчикова гімнастика -- прислів'я про працю -- дітям про професії
Анотація: Подано розробку інтегрованого заняття для старших дошкільнят, мета якого - розвивати логічне мислення, уяву, зв'язне мовлення, дрібну моторику, ігрові дії; формувати соціально-комунікативну компетентність ; виховувати повагу до праці людей різних професій;продовжувати ознайомлення дітей із суспільним та соціальним довкіллям; збагачувати уявлення про професійну діяльність людей; прищеплювати навички культури поведінки, доброзичливість та ін.
Дод.точки доступу:
Тізиш, Олена


Є примірники у відділах:
Ф2 (27.04.2015р. Прим. 2 - ) (вільний)


Знайти схожі

2.


    Яценко, Світлана
    Маленькі кулінари в дитсадку і вдома / Світлана Яценко, Алла Якубович, Олена Потапова // Дошкільне виховання. - 2016. - № 6. - С. 18-21 . - ISSN 0321-1401

Рубрики: Педагогіка--Дошкільна--Трудове виховання

Кл.слова (ненормовані):
заняття з кулінарії в дитсадку
Анотація: Представлено досвід київських педагогів, які за допомогою занять з кулінарії заохочують малят до здорового харчування. Подано розробку заняття, мета якого - розвивати творчість, художній смак, комунікативні здібності; виховувати культуру діяльності, охайність, бережливість; ознайомлювати дітей з особливостями різних трудових дій під час приготування їжі; поглиблювати знання про кулінарні професії; формувати навички приготування їжі, сервірування столу, дотримання правил безпеки під час діяльності.
Дод.точки доступу:
Якубович, Алла
Потапова, Олена


Є примірники у відділах:
Ф3 (30.06.2016р. Прим. 1 - Б.ц.) (вільний)
Ф2 (04.07.2016р. Прим. 2 - Б.ц.) (вільний)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)