Головна Спрощенний режим Посібник користувача
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог бібліотеки- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=Бурдьє<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 070/М 69
Автор(и) : Михайлин, Ігор Леонідович
Назва : Журналістська освіта і наука : підручник для вищих навчальних закладів
Вихідні дані : Суми: Університетська книга, 2009
Кільк.характеристики :336 с
ISBN, Ціна 978-966-680-459-7: 123.00 грн.
ДРНТІ : 19
УДК : 070
Предметні рубрики: Журналістика
Анотація: У підручнику висвітлено теорію та методику викладання журналістики у вищій школі, охарактеризовано структуру журналістикознавства як системи.
Примірники : всього : ГП ЧЗ(1), ГП АБ(6)
Вільні : ГП ЧЗ(1), ГП АБ(6)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 792.82/П 32
Автор(и) : Пикард, Анжела
Назва : Балет. Наративы балетного тела. Боль, удовольствие, совершенство в воплощении идеала
Вихідні дані : Харьков: Гуиманитарный центр, 2018
Кільк.характеристики :212 с
ISBN, Ціна 978-617-7528-35-7: 128.00 грн.
ДРНТІ : 18.49.45
УДК : 792.82
Предметні рубрики: Балет
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): естетика балету--бурдьє--габітус бурдьє--класичний балет
Примірники : всього : Ф2(2)
Вільні : Ф2(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Складан Ю.
Назва : Взаємозв'язок смаку і показових статусних витрат
Місце публікування : Схід: аналітично-інформаційний журнал/ Київський університет імені Бориса Грінченка. - Маріуполь: Український культурологічний центр, 2018. - № 5. - С. 52-54. - ISSN 1728-9343ISSN 2411-3093 (Шифр С794174244/2018/5). - ISSN 1728-9343ISSN 2411-3093. - ISSN 1728-9343ISSN 2411-3093
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): показне споживання--соціальний статус--смак--враження
Анотація: У статті розглядаються особливості формування смаку залежно від займаної соціальної позиції. Початковим етапом дослідження є розгляд інституту "дозвільного класу" Т. Веблена як прикладу демонстративних витрат задля підтримання високого статусу. Спираючись на типологізацію смаку П. Бурдьє, автор показує, що існуючий поділ смаку на "смак від розкошів" і "смак від потреб" має спільну основу у вигляді потреб, відмінність полягає лише в тому, що в одному випадку під потребами розуміються життєво необхідні та базові запити, а в іншому до нагальних потреб відносяться потреби у продукуванні вражень, відповідних соціальному статусу
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)