Головна Спрощенний режим Посібник користувача
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог бібліотеки- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Наукові періодичні видання Університету (4)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=продукти<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 100
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.


    Яремчук, Н. В.
    Продовольча безпека як стратегічний пріоритет аграрної політики та основа національної безпеки держави / Н. В. Яремчук // Інвестиції: практика та досвід : науково-практичний журнал. - 2019. - № 23. - С. 70-79. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISSN 2306-6814

Кл.слова (ненормовані):
продовольча безпека -- національна безпека -- продукти харчування -- аграрний сектор -- доступність -- достатність споживання -- імпортозалежність -- якість харчування

Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)


Знайти схожі

2.


    Яненкова, І. Г.
    Оцінка можливостей експорту української продукції до США та Канади / І. Г. Яненкова, О. О. Ципліцька // Економіка і прогнозування : науковий журнал. - 2018. - № 1. - С. 111-119. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISSN 1605-7988

Кл.слова (ненормовані):
експорт -- харчова промисловість -- розвиток -- українські виробники -- державні закупівлі -- імпорт -- продукти харчування
Дод.точки доступу:
Ципліцька, О. О.


Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)


Знайти схожі

3.


    Шмаюн, Софія Володимирівна.
    Система підбору харчування за показниками здоров’я / С. В. Шмаюн, Б. Ю. Жураковський, Є. В. Іваніченко // Кібербезпека: освіта, наука, техніка : електронне наукове видання. - 2022. - N 16. - С. 63-75, DOI 10.28925/2663-4023.2022.16.6375. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISSN 2663-4023

Кл.слова (ненормовані):
харчування -- показники здоров’я -- вебзастосунок -- рекомендації
Анотація: У даній статті проведено аналіз існуючих додатків, які допомагають людям слідкувати за здоров’ям та харчуванням й розкрито важливі сучасні проблеми, на які поки що мало звертають увагу. Хвороби харчування також включають деякі аномалії розвитку, яким можна запобігти дієтою, розлади, які реагують на дієтичне лікування, харчові алергії та непереносимість, потенційні небезпеки у харчуванні, а також взаємодії харчових продуктів та поживних речовин з ліками. Цей вебзастосунок для людей, які мають особливі дієти у зв’язку з захворюванням, рекомендаціями лікарів. Виконання передбачає аналіз можливостей розроблення програмної системи, що дає змогу відстежувати прийоми їжі, давати поради щодо планування харчування і рекомендувати рецепти та продукти відносно внесених користувачем показників здоров’я, які будуть коригуватися. Потенційними користувачами даного програмного продукту будуть насамперед хворі на розлади харчової поведінки, але також і ті, кому просто потрібно змінювати свійрежим з тієї чи іншої причини, як, наприклад, алергікі, діабетики і т. д. Для контролю за своїм харчуванням, можна використовувати різноманітні засоби, які відрізняються один від одного за ступенем зручності та доступності. Нації про них. На сьогодні існує безліч додатків, як мобільних, так і вебзастосунків, які призначені для того, щоб слідкувати за режимом харчування, підбирати рецепти або вести щоденник прийняття їжі. Вебзастосунок для підбору харчування за показниками здоров’я призначений в першу чергу для того, щоб за рекомендаціями лікаря самостійно слідкувати за своїм здоров’ям та наповненістю всіма необхідними компонентами їжі, яку користувач вживає. Сутність додаткуполягає в тому, що користувач вводить свої основні дані, такі як стать, вік, зріст, вага, а також опціонально, для більш точних і корисних рекомендацій, наявність алергій, захворювань чи генетичну схильність до них, вподобання в їжі, підвищені/понижені показники аналізів (на які може повпливати харчування), рекомендації лікарів і т. д
Перейти до зовнішнього ресурсу https://csecurity.kubg.edu.ua

Дод.точки доступу:
Жураковський, Богдан Юрійович
Іваніченко, Євген Вікторович


Є примірники у відділах: всього 1 : Online (1)
Вільні: Online (1)


Знайти схожі

4.
Шифр: Ш872624/2022/6
   Журнал

Школа [Текст] : інформаційно-методичний журнал для заступників директорів навчальних закладів/ МОН України, Нац. акад. пед. наук України. - Київ : Шкільний світ, 2006 - . - Виходить щомісячно
2022р. № 6
Зміст:
Нестеренко, Ірина. Алгебра. Фізика. Застосування похідної для розв’язання прикладних задач. 11-й клас. / І. Нестеренко. - С.10-17
Харламенко, Валентина. Початкова школа. Природознавство. Хімія. Вода. Розмова про звичайну, але дивовижну речовину. Практичне заняття. 3-й клас / В. Харламенко, І. Литвинська. - С.18-23
Птиченко, Тетяна. Математика. Англійська мова. Визначні пам’ятки Великої Британії. 7-й клас / Т. Птиченко, Т. Бурак. - С.2839
Склярова, Тереза. Алгебра. Множини. Модуль числа і його властивості. 10-й клас / Т. Склярова. - С.45-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Кобзар-Гута, Наталя. Географія. Властивості вод Світового океану. Життя в морях та океанах. 6-й клас / Н. Кобзар-Гута. - С.50-57
Грабовецька, Наталія. Інформатика. Елементи для введення даних: текстове поле, прапорець, випадний список. 8-й клас / Н. Грабовецька. - С.66-78
Ковальова, Віта. Всесвітня історія. Замок, лицарські традиції. Життя селян. 7-й клас / В. Ковальова. - С.79-86
Даниленко, Людмила. Українська література. Позакласне читання. Невідомий Шевченко. Урок-квест. 9-й клас / Л. Даниленко. - С.94-108
Радіонова, Галина. Економіка. Шляхи й методи підвищення ефективності виробничої компанії 10-й клас / Г. Радіонова. - С.10-112
Зіброва, Наталя. Хімія. Історія. Біологія. Екологія. Дивовижний кисень 7-й клас / Н. Зіброва. - С.113-122
Майборода, Людмила. Хімія. Посвячення в хіміки 7-й клас / Л. Майборода. - С.123-127
Сверида, Ірина. Українська література. Жінки в житті та інтимній ліриці І. Франка. Лірична драма "Зів’яле листя" 10-й клас / І. Сверида. - С.133-145
Літвіх, Тетяна. Українська література. Безмежні світи Івана Франка 10-й клас / Т. Літвіх. - С.146-150
Качалова, Рита. Фізика. Атом і атомне ядро. Дослід Резерфорда 9-й клас / Р. Качалова. - С.159-167
Кугаліна, Лілія. Основи здоров’я. Види й наслідки конфліктів 6-й клас / Л. Кугаліна. - С.168-172
Шабля, Надія. Алгебра. Квадратні рівняння 8-й клас / Н. Шабля. - С.173-179
Мороз, Ірина. Зарубіжна література. Постмодернізм 11-й клас / І. Мороз. - С.182-188
Смульська, Олена. Хімія. Нафта. Склад, властивості нафти. Продукти перегонки нафти, їх застосування. Детонаційна стійкість бензину / О. Смульська. - С.189-193
Грига, Вікторія. Хімія. Перші спроби класифікації хімічних елементів 8-й клас / В. Грига. - С.199-203
Нестеренко, Ірина. Інтегрований урок / І. Нестеренко. - С.5-9
Птиченко, Тетяна. Бінарний урок / Т. Птиченко, Т. Бурак. - С.24-27. - Бібліогр. в кінці ст.
Урок-дослідження. - С.40-44
Урок-подорож. - С.58-65
Урок-ділова гра. - С.87-93
Урок-проект. - С.128-132. - Бібліогр. в кінці ст.
Урок-тренінг. - С.151-158. - Бібліогр. в кінці ст.
Дистанційний урок. - С.180-181
"Перевернутий урок". - С.194-198
Є примірники у відділах: всього 3 : Ф3 (1), Ф2 (1), ГП ЧЗ (1)
Вільні: Ф3 (1), Ф2 (1), ГП ЧЗ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

5.


    Шевцова, Тетяна.
    Харчування і здоров'я. Овочі, фрукти, молочні продукти, їх значення для росту та розвитку. Урок основ здоров'я, 1 клас [Текст] / Т. Шевцова // Початкова школа і сучасність. - Київ, 2017. - № 3. - С. 13-14

Кл.слова (ненормовані):
корисні продукти -- шкідливі продукти

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1)
Вільні: Ф2 (1)


Знайти схожі

6.
37.016(076)
Ч-75


    Чорновіл, Оксана.
    Абетка харчування. Їмо правильно! : робочий зошит для 1 класу / Оксана Чорновіл ; рецензент: Н. В. Харченко, С. М. Кондратюк, Л. О. Богачук. - Київ : [б. в.], 2015. - 24 с. : цв. ил. - 8.00 грн.
ДРНТІ
УДК

Рубрики: Педагогіка--Основи здоров'я--Робочі зошити

Кл.слова (ненормовані):
правила харчування -- енергія -- повноцінне харчування -- продукти -- білки -- жири -- вуглеводи -- вітаміни -- мінерали
Дод.точки доступу:
Харченко, Н. В. \рецензент.\
Кондратюк, С. М. \рецензент.\
Богачук, Л. О. \рецензент.\


Примірників всього: 3
Бульвар І. Шамо, 18/2 (3)
Вільні:
Бульвар І. Шамо, 18/2 (3)

Знайти схожі

7.
37.016(076)
Ч-75


    Чорновіл, Оксана.
    Абетка харчування. Їмо правильно! [Текст] : робочий зошит для 3 класу / Оксана Чорновіл. - Київ : [б. в.], 2015. - 22 с. : ил. - 8.00 грн.
ДРНТІ
УДК

Рубрики: Педагогіка--Основи здоров'я--Навчальні видання

Кл.слова (ненормовані):
молочні продукти -- овочі -- фрукти -- зернові продукти -- вітаміни -- мінерали -- риба -- м'ясо -- яйця
Дод.точки доступу:
Харченко, Н. В. \рецензент.\
Кондратюк, С. М. \рецензент.\
Богачук, Л. О. \рецензент.\


Примірників всього: 3
Бульвар І. Шамо, 18/2 (3)
Вільні:
Бульвар І. Шамо, 18/2 (3)

Знайти схожі

8.


   
    Чим корисні "заморські" продукти - чи то овочі, чи то фрукти [Текст] // Медична сестра дошкільного закладу. - Київ : МЦФЕР- Україна, 2017. - № 5. - С. 22-26

Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад -- корисні властивості -- використання

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1)
Вільні: Ф2 (1)


Знайти схожі

9.


    Чередниченко, Л. В.
    Бутерброди до столу / Л. В. Чередниченко // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2017. - N 23/24. - С. 31-38

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
бутерброд -- хліб -- журавлина -- інгредієнти бутербродів -- вихідні продукти -- закусочна тарілка -- седвічі -- канапе -- гарячі бутерброди

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)


Знайти схожі

10.


    Хорольська, Карина Вікторівна.
    Аналіз основних методів розпізнавання креслень та можливостей трансформації з 2D у 3D / К. В. Хорольська // Кібербезпека: освіта, наука, техніка : електронне наукове видання. - 2022. - N 16. - С. 185-193, DOI 10.28925/2663-4023.2022.16.185193. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISSN 2663-4023

Кл.слова (ненормовані):
розпізнавання -- штучні нейронні мережі -- креслення -- двовимірні моделі -- тривимірні моделі
Анотація: У статті викладено аналіз основних методів для розпізнавання креслень та можливостей трансформації двовимірних моделей (2D) у тривимірні моделі (3D). Незважаючи на швидкий розвиток ІТ все ж питання точності та швидкості перетворення двовимірних моделей у тривимірні залишається відкритим. В міру розвитку технологій машинного проектування та відповідних систем автоматизованого прийняття рішень (САПР) кількість методів і моделей, які можуть бути потенційно використані в задачі розпізнавання креслень та трансформації 2→3стрімко зростає. На сьогоднішній день існує достатньо велика кількість методів розпізнавання креслень та їх перетворення у тривимірну модель, проте кожен із них має певну кількість недоліків. Тому є потреба проведення комплексного аналізу даних методів, які потенційно можуть бути застосовані у контексті вирішення завдань розпізнавання креслень та трансформації 2→3. Слід зазначити, що існує суперечність між традиційною процедурою підготовки креслярської документації на паперових носіях до 80-90-х років 20-го століття та новими методами 3D моделювання, що отримали розвиток із середини 90-х років. Це дає дійсно безмежні можливості конструкторам готувати проектно-технічну документацію, не зациклюючись на проблемі підготовки креслярсько-конструкторської документації та особливостях введення вихідних даних. Істотно полегшує цей процес застосування прикладного програмного забезпечення. Зауважимо, що в більшості систем 3D (наприклад, програмні продукти Autodesk TinkerCAD, DesignSpark Mechanical, FreeCAD, Autodesk AutoCAD, ZBrush, Blender та ін.) застосовуються підходи, які дозволяють синтезувати каркасне або граничне уявлення об’єкта, що моделюється в просторі. У професійних системах (наприклад Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya) використовують узагальнені моделі просторових об’єктів. Таке уявлення передбачає наявність у проектувальників відповідних інформаційних масивів, які апріорі повинні відповідати всім проекціям об’єкта у трьох основних площинах
Перейти до зовнішнього ресурсу https://csecurity.kubg.edu.ua

Є примірники у відділах: всього 1 : Online (1)
Вільні: Online (1)


Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)