Пошуковий запит: (<.>K=продукти харчування<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Показані документи с 1 за 12 |
>1.
| Іноземні мови - 2014г.,N 2 (Введено оглавление)
|
>2.
| Бишовець Т. Смак чи здоров’я? або Досліджуємо продукти харчування/Тетяна Бишовець // Вихователь-методист дошкільного закладу. -Київ:МЦФЕР-Україна, 2017,N № 6.-С.19–21.
|
>3.
| Гетьман В. Яка вона, корисна їжа?/В. Гетьман // Початкова школа. -Київ:Початкова школа, 2020,N № 5/6(611-612).-С.46–49
|
>4.
| Дудник О. Ф. Приготування салату "Вінегрет"/О. Ф. Дудник, М. М. Бороніна // Трудове навчання в школі . -Харків:ТОВ "Видавнича група "Основа", 2020,N N 11/12.-С.59-61
|
>5.
| Лаврук О. Механізми реалізації державної політики у розвитку тваринництва європейських країн/О. Лаврук // Аспекти публічного управління. -Дніпропетровськ:Грані, 2020. т.Том 8,N N 5.-С.62-71
|
>6.
| Лисенко О. Безпечність продуктів харчуванання: особливості схеми сертифікації за FSSC 22000/О. Лисенко // Управління якістю. -Київ:ТОВ "Тех Медіа Груп", 2018,N № 6.-С.18-25
|
>7.
| Литвинова Є. Чого вимагає Китай від пакування української продукції/Є. Литвинова // Управління якістю. -Київ:ТОВ "Тех Медіа Груп", 2018,N № 3.-С.72-74
|
>8.
| Практика управління закладом освіти - 2014г.,N 2 (Введено оглавление)
|
>9.
| Скляров О. Я. Біологічна хімія з біохімічними методами дослідження/О. Я. Скляров, Н. В. Фартушок, Л. Д. Сойка, І. С. Смачило. - 2009
|
>10.
| Управління якістю - 2018г.,N 3 (Введено оглавление)
|
>11.
| Яненкова І. Г. Оцінка можливостей експорту української продукції до США та Канади/І. Г. Яненкова, О. О. Ципліцька // Економіка і прогнозування. -Київ:Інститут економіки та прогнозування Національної академії наук України, 2018,N № 1.-С.111-119
|
>12.
| Яремчук Н. В. Продовольча безпека як стратегічний пріоритет аграрної політики та основа національної безпеки держави/Н. В. Яремчук // Інвестиції: практика та досвід. -Київ:ТОВ "ДКС Центр", 2019,N № 23.-С.70-79
|
|