Головна Спрощенний режим Посібник користувача
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог бібліотеки- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=системи менеджменту<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Більченко, Євгенія Віталіївна, Калита, Тетяна Віталіївна, Заряжко, Тетяна Валеріївна
Назва : Культурологізація системи управління підприємствами як симптом глобальної локальності
Місце публікування : Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв: щоквартальний науковий журнал/ Міністерство культури України, Нац. акад. керівних кадрів культури і мистецтв. - Київ: Міленіум, 2019. - № 2. - С. 12-17. - ISSN 2226-3209 (Шифр В925416057/2019/2). - ISSN 2226-3209
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): системи менеджменту--третя хвиля--глокалізація--семантика культури--культурні патерни--етос--фундаментальна культурологія--люди часу--люди простору
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Лисенко, Олександр
Назва : Сучасні вимоги до безпеки харчових продуктів. ISO 22000:2018 — нове бачення
Місце публікування : Управління якістю: спеціалізований журнал/ ДП"Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості". - Київ: ТОВ "Тех Медіа Груп", 2018. - № 9. - С. 18-21 (Шифр У014460541/2018/9)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): контроль постачальників продуктів--поставки харчових продуктів--системи менеджменту
Знайти схожі

3.

Назва журналу :Управління якістю -2018р.,N 9
Цікаві статті :
Бурдейна М. Коротко про головне: аналізуємо та враховуємо новації/ М. Бурдейна (стр.4-17) Кл.слова: виробництво коньяків,маркування харчових продуктів,вимоги до органічної продукції
Лисенко О. Сучасні вимоги до безпеки харчових продуктів. ISO 22000:2018 — нове бачення/ О. Лисенко (стр.18-21) Кл.слова: контроль постачальників продуктів,поставки харчових продуктів,системи менеджменту
Годнєв Є. Навчання співробітників за стандартами ISO. Практичний кейс з організації тренінгів/ Є. Годнєв (стр.22-29) Кл.слова: навчання персоналу,професійні компетенції,моделі Дональда Кіркпатріка
Цопа В. Постійне вдосконалення у системах менеджменту якості як засіб збереження конкурентоспроможності на ринках. Частина 1/ В. Цопа (стр.30-42) Кл.слова: бенчмаркінг,принципи Кайдзен,ощадливе виробництво
Швець І. Впровадження системи ЕКО-менеджменту: озброюємося необхідним інструментарієм. Частина 1/ І. Швець (стр.44-51) Кл.слова: екологічна політика,системи екологічного менеджменту,ідентифікація екологічних аспектів
Лебедев Д. Ключ до успіху: інтеграція систем менеджменту — ефективний спосіб управління в умовах зростаючої конкуренції/ Д. Лебедев, О. Лисенко (стр.52-65) Кл.слова: сучасні концепції менеджменту,інтегрована система менеджменту,система менеджменту якості
Годнєв Є. Закупівельний процес: відносини між постачальником і підприємством/ Є. Годнєв (стр.66-69) Кл.слова: управління закупівлями,втрати підприємств,аудит постачальника
Литвинова Є. Експортна ціна — якою вона повинна бути? Формування вартості на товар за кордоном/ Є. Литвинова (стр.71-77) Кл.слова: експорт продукції,формування експортної ціни,правила Інкотермс
Запитання-відповідь (стр.78-80) Кл.слова: технічний регламент,безпечність іграшок,матриця відповідальності
Цікаві статті :
Знайти схожі


 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)