Головна Спрощенний режим Посібник користувача
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог бібліотеки- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=якість харчування<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Яремчук Н. В.
Назва : Продовольча безпека як стратегічний пріоритет аграрної політики та основа національної безпеки держави
Місце публікування : Інвестиції: практика та досвід: науково-практичний журнал/ Чорноморський державний університет імені Петра Могили. - Київ: ТОВ "ДКС Центр", 2019. - № 23. - С. 70-79. - ISSN 2306-6814 (Шифр І223278906/2019/23). - ISSN 2306-6814
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продовольча безпека--національна безпека--продукти харчування--аграрний сектор--доступність--достатність споживання--імпортозалежність--якість харчування
Знайти схожі

2.

Назва журналу :Практика управління закладом освіти -2021р.,N 2
Цікаві статті :
Держбюджет-2021: основні показники (стр.4-5) Кл.слова: прожитковий мінімум,мінімальна зарплата,заробітна плата освітян
Мозирко Г. Який вчитель має працювати в школі: новий профстандарт/ Г. Мозирко (стр.6-10) Кл.слова: умови праці,документи,підвищення кваліфікації
Горбачов С. Надаєте освітні послуги лише державною мовою? Із 16 січня - це обов'язкова вимога/ С. Горбачов, Н. Лещик, А. Небельська (стр.11-13) Кл.слова: мова освітнього процесу,робоча мова спілкування
Опис справ структурного підрозділу чи за напрямами діяльності закладу: чекліст (стр.14-15)
Опис справ тривалого та постійного зберігання: чекліст (стр.16)
Опис справ з кадрових питань: чекліст (стр.17)
Річний зведений опис справ: чекліст (стр.18-19)
Кравченко О. Як організувати харчування за новим Санітарним регламентом. П'ять таблиць з підказками/ О. Кравченко (стр.20-23) Кл.слова: шкільний буфет,якість харчування,питний режим
Чи правильно ведете облік учнів: чекліст (стр.24-25)
Задор О. Як запровадити брендинг - новий механізм забезпечення якості освіти: перші два кроки/ О. Задор (стр.26-31) Кл.слова: проєктна група,самооцінювання,освітнє середовище
Іскрижицька Ф. Отримайте право самостійно освоювати бюджетні кошти, або Децентралізація бухобліку закладу освіти/ Ф. Іскрижицька (стр.32-35) Кл.слова: фінансова автономія,бухслужба закладу освіти
Бунчук В. Рослідування нещасних випадків, що сталися з учнями та працівниками: алгоритм дій для директора/ В. Бунчук (стр.36-41) Кл.слова: ушкодження здоров'я,комісія з розслідування,строки дій
Кравченко Л. Як преміювати працівників, щоб ревізори і голки не підточили/ Л. Кравченко (стр.42-46) Кл.слова: порядок преміювання,розміри преміювання,оплата праці
Клименко А. Індивідуальна робота з учнями з ООП: як оплатити/ А. Клименко (стр.47-49) Кл.слова: педагогічний патронаж,інклюзивні класи,корекційно-розвиткові заняття
Ніколенко І. Учителі надумали звільнятися? Поради, як не втратити цінні кадри/ І. Ніколенко (стр.50-51) Кл.слова: причини звільнення,варіанти підтримки,комфортні умови
Борисенко С. Чи зможе директор, який став головою райради, повернутися на посаду/ С. Борисенко (стр.52-55) Кл.слова: збереження посади,консультація з експертами
Полтавець Ю. Без образ і дискримінації: як коректно називати людей/ Ю. Полтавець (стр.56-59) Кл.слова: грамотне спілкування,евфенізми,фемінітиви
Цікаві статті :
Знайти схожі


3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Кравченко, Олена
Назва : Як організувати харчування за новим Санітарним регламентом. П'ять таблиць з підказками
Місце публікування : Практика управління закладом освіти: спеціалізований журнал/ Міністерство освіти і науки України. - Київ: МЦФЕР-Україна, 2021. - № 2. - С. 20-23 (Шифр П447988/2021/2)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): шкільний буфет--якість харчування--питний режим
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)