Головна Спрощенний режим Посібник користувача
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог бібліотеки- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=безпека харчових продуктів<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
327(4)
Є 24


    Малик, Я. Й.
    Європейська інтеграція : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів / Я. Й. Малик, О. І. Береза [та ін.]. ; Львівський регіональний інститут державного управління національної академії державного управління при Президентові України. - Київ : Знання, 2011. - 422 с., [1] с. - ISBN 978-966-346-804-4 : 120.00 грн.
УДК

Рубрики: Політика--Міднародні відносини--Європейська інтеграція--Навчальні видання для вищих навчальних закладів

Кл.слова (ненормовані):
европейська інтеграція -- Європейський Союз -- економічні передумови -- теоретичні положення -- європейська економічна інтеграція -- інституційні механізми -- Європейська рада -- рада ЄС -- Європейський парламент -- Європейська комісія -- економіка -- фінанси -- європейська валютна система -- бюджетна політика -- конкурентна політика -- торговельна політика -- підприємництво -- ринок -- політика підтримки -- малі підприємства -- середні підприємства -- сільськогосподарська політика -- політика в галузі рибальства -- безпека харчових продуктів -- зовнішня політика -- політика безпеки -- оборона -- треті країни -- лібералізація -- капіталообмін -- гуманітарна допомога -- розширення Європейського Союзу -- соціальна політика -- культура -- освіта -- молодь -- навколишнє середовище -- енергетика -- сталий розвиток -- науково-технічна політика -- інформаційно-комунікаційна політика -- етика -- мовна політика -- правосуддя -- права громадян -- регіони -- локальний розвиток -- відносини Україна-ЄС
Дод.точки доступу:
Береза, О. І.
Киричук, О. С.
Мороз, Ю. М.
Гелей, С. Д.
Антонюк, Н. В.
Лесечко, М. Д.
Львівський регіональний інститут державного управління національної академії державного управління при Президентові України


Примірників всього: 3
Вул. Левка Лук'яненка, 13-Б Читальний зал (2),
Вул. Левка Лук'яненка, 13-Б Книгосховище (1)
Вільні:
Вул. Левка Лук'яненка, 13-Б Читальний зал (2),
Вул. Левка Лук'яненка, 13-Б Книгосховище (1)

Знайти схожі

2.
Шифр: У014460541/2018/8
   Журнал

Управління якістю [Текст] : спеціалізований журнал/ ДП"Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості". - Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2018 - . - Виходить щомісячно
2018р. № 8
Зміст:
Бурдейна, Марина. Міжнародна стандартизація: коротко про актуальні новації / М. Бурдейна. - С.4-15
Кл.слова: кухонні плити, аудит систем менеджменту, харчова продукція
Бєлоусов, Віталій. Коли запровадження міжнародних стандартів ISO може спростити життя вітчизняному підприємству: огляд законодавства України / В. Бєлоусов. - С.16-27
Кл.слова: система менеджменту інформаційної безпеки, стандарт в медичній сфері, стандарт в сфері пожежної безпеки
Безродний, Михайло. Ризик-орієнтований підхід у діяльності органів з оцінки відповідності: визначення, аналіз, оцінка та ідентифікація ризиків / М. Безродний. - С.28-32
Кл.слова: ознаки ситуації ризику, критерії оцінки ризику, ризик-менеджмент
Цопа, Віталій. Управління невідповідностями в системах менеджменту: корекція, коригувальні та попереджувальні дії / В. Цопа. - С.34-45
Кл.слова: діаграма Ішікави, менеджмент якості, коригувальна дія
Годнєв, Євген. Глибоке занурення в СМЯ у сфері охорони здоров’я: від формування техзавдання до визначення ключових факторів успіху / Є. Годнєв. - С.46-56
Кл.слова: акредитаційна категорія, установи охорони здоров’я, система менеджменту якості
Лисенко, Олександр. Lean Office: принципи та методи ощадливості в адміністративній сфері / О. Лисенко. - С.57-61
Кл.слова: принципи ощадливого виробництва, концепції менеджменту, види втрат
Бартош, Святослав. Штрафи за маркування товарів: аналіз судової практики / С. Бартош. - С.62-67
Кл.слова: правила маркування, Антимонопольний комітет, маркування харчових продуктів
Литвиненко, Тетяна. Заходи щодо запобігання перехресного забруднення харчової продукції на виробничих етапах / Т. Литвиненко. - С.68-73
Кл.слова: фізичні забруднювачі, безпека харчових продуктів, джерела забруднення продуктів
Литвинова, Євгенія. Вимоги до якості українських товарів та особливості експорту до Грузії / Є. Литвинова. - С.74-77
Кл.слова: експорт української продукції, технічний бар’єр для товарів, ринок Грузії
Запитання-відповідь. - С.78-80
Кл.слова: ринковий нагляд, місцезнаходження виробника, система екологічного менеджменту
Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

3.


    Литвиненко, Тетяна.
    Заходи щодо запобігання перехресного забруднення харчової продукції на виробничих етапах / Т. Литвиненко // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2018. - № 8. - С. 68-73

Кл.слова (ненормовані):
фізичні забруднювачі -- безпека харчових продуктів -- джерела забруднення продуктів

Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)


Знайти схожі

4.


    Литвиненко, Тетяна.
    Вхідний контроль на підприємствах харчової промисловості — яким він повинен бути? / Т. Литвиненко // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2018. - № 12. - С. 12-15

Кл.слова (ненормовані):
безпека харчових продуктів -- транспортування харчових продуктів -- забракована сировина

Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)