К 70 Коршевнюк , Тетяна Валеріївна. Біологія. 6 клас : посібник / Т. В. Коршевнюк ; Національна академія педагогічних наук України, Інститут педагогіки. - Київ : САМ, 2017. - 151 с. - 77.10 грн.
Рубрики: Біологія--6 клас--Навчальні видання для середньої школи Кл.слова (ненормовані): 6 клас -- шкільний підручник -- тренувальні тести -- віруси -- бактерій -- квіткові рослини -- водорості -- гриби -- лишайники -- голонасінні рослини -- покритонасінні рослини Дод.точки доступу: Національна академія педагогічних наук України Інститут педагогіки Примірників всього: 10 Левка Лук'яненка, 13-Б. Філія 1 (10) Вільні: Левка Лук'яненка, 13-Б. Філія 1 (10) |
> Шифр: У014460541/2021/3 Журнал 2021р. № 3 Мудровська, Катерина. Що нового в законодавстві: зміни та практичні коментарі / К. Мудровська. - С.4-11 Калабухова, Світлана. Оцінювання результативності й ефективності функціонування системи управління підприємством: два в одному / С. Калабухова. - С.12-21 Ринковий нагляд: підприємець VS інспектор. - С.22-26 Гончар, Денис. Відкликання сирного продукту: наявність патогенних бактерій і неналежне маркування / Д. Гончар. - С.27-29 Барабась, Дмитро. Ощадличе виробництво: разова мета чи спосіб життя підприємства / Д. Барабась. - С.30-42 Аксьонова, Людмила. Оптимізація процесів у системі управління організацією / Л. Аксьонова. - С.44-50 Роголь, Галина. Планування змін за ISO 9001:2015: вимоги підрозділу 6.3 / Г. Роголь. - С.51-59 Литвиненко, Тетяна. Пест-контроль на підприємстві: управління чисельністю шкідників / Т. Литвиненко. - С.60-61 Вербицький, Сергій. М’ясопереробна промисловість: особливості застосування ДСТУ / С. Вербицький. - С.62-65 Пухальська, Наталія. Нормативні акти: не скасовані, отже - чинні / Н. Пухальська. - С.66-71 Доброхлоп, Кирило. Тара для розчинників: нормативне регулювання / К. Доброхлоп. - С.72-73 Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1) Вільні: ГП ЧЗ (1) |
Гончар, Денис. Відкликання сирного продукту: наявність патогенних бактерій і неналежне маркування / Д. Гончар> // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2021. - № 3. - С. 27-29 Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1) Вільні: ГП ЧЗ (1) |
> Шифр: У014460541/2021/4 Журнал 2021р. № 4 Мудровська, Катерина. Що нового в законодавстві: зміни та практичні коментарі / К. Мудровська. - С.4-9 Аксьонова, Людмила. Створення та впровадження інтегрованої системи управління в організації / Л. Аксьонова. - С.10-22 Гончар, Денис. Відкликання з реалізації елітного сиру: наявність патогенних бактерій / Д. Гончар. - С.22-25 Матлаєв, Микола. Управління якістю медичних виробів: застосовуємо ISO 13485:2016 без помилок / М. Матлаєв. - С.26-32 Литвиненко, Тетяна. Забезпечення та збереження холодного ланцюга для харчових продуктів / Т. Литвиненко. - С.33-37 Сухоносов, Валентин. Контроль за алергенами в закладах громадського харчування малого формату / В. Сухоносов. - С.38-44 Ткачова, Олена. Ліквідація лужних розчинів: шляхи вирішення проблеми / О. Ткачова. - С.45-49 Березова, Світлана. Небезпечні чинники харчових продуктів у системі НАССР / С. Березова. - С.50-55 Корнєєва, Алла. Іграшки: управління якістю і безпечністю готових виробів / А. Корнєєва. - С.56-65 Маркін, Сергій. Регулювання діяльності органів з інспектування, акредитованих НААУ, на підставі ДСТУ EN ISO/IES 17020:2019 / С. Маркін. - С.66-80 Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1) Вільні: ГП ЧЗ (1) |
Гончар, Денис. Відкликання з реалізації елітного сиру: наявність патогенних бактерій / Д. Гончар> // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2021. - № 4. - С. 22-25 Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1) Вільні: ГП ЧЗ (1) |