> Шифр: У014460541/2018/7 Журнал 2018р. № 7 Бурдейна, Марина. Коротко про головне: аналізуємо та враховуємо новації / М. Бурдейна. - С.4-14 Кл.слова: харчова продукція, інформація для споживачів, водяна пара Шевченко, Ірина. П’ять практичних порад для досягнення відповідності вимогам нового законодавства ЄС у сфері захисту персональних даних / І. Шевченко. - С.15-21 Кл.слова: захист даних, Європейський регламент, основні принципи, опрацювання даних Копусь, Алла. Як організувати службу управління якістю на підприємстві: фахові поради та аналіз типових проблем / А. Копусь. - С.22-27 Кл.слова: завдання служби якості, менеджмент організації, система управління Цопа, Віталій. Обов’язкова та необов’язкова документована інформація згідно зі стандартом ISO 9001:2015 / В. Цопа. - С.28-36 Кл.слова: система менеджменту якості, структура документованої інформації, результативне планування Годнєв, Є. Внутрішній аудит — від формального підтвердження до розкриття потенціалу компанії / Є. Годнєв. - С.38-44 Кл.слова: додаткова цінність, культура якості, сучасні концепції менеджменту Бєлоусов, Віталій. Монетизація моніторингу процесів, або Як за допомогою інструментів кваліметрії отримувати більше прибутку / В. Бєлоусов. - С.45-57 Кл.слова: інноваційний потенціал, методи кваліметрії, показники продажів Поліщук, Лариса. Сертифікація «Халяль» в Україні. Практичні поради вітчизняному виробнику / Л. Поліщук. - С.58-63 Кл.слова: виробничий процес, вироблення харчових продуктів, харчові добавки Литвинова, Євгенія. Вимоги до якості товарів та особливості експорту до Республіки Білорусь / Є. Литвинова. - С.64-69 Кл.слова: українська продукція, імпортна продукція, маркування продукції Литвиненко, Тетяна. Тарний і безтарний способи зберігання борошна: вітчизняна практика, недоліки та переваги / Т. Литвиненко. - С.70-73 Кл.слова: процес зберігання, якість борошна, спосіб зберігання Бартош, Святослав. Запитання - відповідь / С. Бартош, В. Бєлоусов. - С.74-78 Кл.слова: натуральний ароматизатор, система менеджменту якості, правила маркування Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1) Вільні: ГП ЧЗ (1) |
Поліщук, Лариса. Сертифікація «Халяль» в Україні. Практичні поради вітчизняному виробнику / Л. Поліщук> // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2018. - № 7. - С. 58-63 Кл.слова (ненормовані): виробничий процес -- вироблення харчових продуктів -- харчові добавки Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1) Вільні: ГП ЧЗ (1) |