> Шифр: М355042307/2016/5 Журнал 2016р. № 5 Нарянова, Світлана. Примірне двотижневе меню: відповідаємо на ваші запитання / С. Нарянова. - С.5-8 Кл.слова: сезонність продуктів, фермерські господарства, дієтичне харчування Срібняк, Людмила. Секрети здорової усмішки / Л. Срібняк. - С.9-12 Кл.слова: зуби, збалансоване харчування, гігієна Алєєва, Наталія. Бережемо зір: синдром сухого ока / Н. Алєєва. - С.13-17 Кл.слова: чинники, симптоми, діагностика Старинцева, Олена. Профілактика професійних захворювань працівників дошкільних закладів / О. Старинцева, Г. Сергеєва, М. Панфілова. - С.18-24 Кл.слова: психосоматичні захворювання, патології голового апарату, остехондроз Маричева, Олена. Організуємо медико-педагогічний ринг у дошкільному закладі / О. Маричева, О. Матько. - С.28-33 Кл.слова: просвітницька робота, анкета, сценарій Поліщук, Яна. Повноцінний сон - запорука хорошого самопочуття / Я. Поліщук, Т. Гурковська. - С.34-38 Кл.слова: фази сну, сновидіння, недосипання Морєва, Олена. Кількість штатних одиниць посад сестер медичних НВК / О. Морєва. - С.41-44 Кл.слова: шкільний підрозділ, дошкільний підрозділ, режим роботи Морєва, Олена. Оплата праці сестри медичної НВК, на яку покладено додаткові обов'язки / О. Морєва. - С.45-48 Кл.слова: оплата праці, надбавка за складність Морєва, Олена. Облік та оплата харчування працівників у дошкільному закладі / О. Морєва. - С.49-52 Кл.слова: типова форма меню-вимоги, обчислення собіварості Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1) Вільні: Ф2 (1) |
Нарянова, Світлана. Примірне двотижневе меню: відповідаємо на ваші запитання [Текст] / С. Нарянова> // Медична сестра дошкільного закладу. - Київ : МЦФЕР- Україна, 2016. - № 5. - С. 5-8 Кл.слова (ненормовані): сезонність продуктів -- фермерські господарства -- дієтичне харчування Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1) Вільні: Ф2 (1) |
> Шифр: М355042307/2018/5 Журнал 2018р. № 5 Організація харчування в закладі дошкільної освіти: хто що робить. - С.4-8 Кл.слова: комірник, завгосп, кухар Гарник, Леся. Складаємо примірне двотижневе меню на літньо-осінній період / Л. Гарник, О. Серебриннікова. - С.9-16 Кл.слова: організація харчування, сезонність продуктів, оздоровчий період Картки-розклади страв до примірного двотижневого меню на літньо-осінній період (понеділок). - С.17-23 Кл.слова: сніданок, обід, вечеря Санду, Наталія. Група в режимі non stoр: як організувати харчування / Н. Санду. - С.24-32 Кл.слова: цілодобове перебування, рвціон, режим Питома вага неїстивної частини продуктів харчування за їх холодної кулінарної обробки: гра цифр. - С.33 Кл.слова: кросворд Коваленко, Світлана. Мухи - окремо, котлети - окремо / С. Коваленко. - С.34-38 Кл.слова: харчування, дезінсекція Сомова, Тетяна. Дезінфекційні засоби в закладі дошкільної освіти: дотримуємося букви закону / Т. Сомова. - С.39-41 Кл.слова: інфекційні хвороби, санітарно-епідеміологічна експертиза, дезінфекційні засоби Порядок державної реєстрації (перереєстрації) дезінфекційних засобів ( у редакції постанови КМУ від 14.03.2018 №178). - С.42-43 Колот, ВАлентина. Органічна їжа: мода чи потреба / В. Колот. - С.44-48 Кл.слова: органічні продукти, натуральні прдукти, харчування Строк придатності та умови зберігання яєць курячих. - С.49 Чи потрібно кип'ятити пакетоване молоко?. - С.50 Поліщук, Яна. Тайм-менеджмент улітку: 4 інструменти для медичної сестри / Я. Поліщук. - С.51-55 Кл.слова: колесо життєвого балансу, інтелект-карти, проекти Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1) Вільні: Ф2 (1) |
Гарник, Леся. Складаємо примірне двотижневе меню на літньо-осінній період / Л. Гарник, О. Серебриннікова> // Медична сестра дошкільного закладу : щомісячний спеціалізований журнал. - 2018. - № 5. - С. 9-16 Кл.слова (ненормовані): організація харчування -- сезонність продуктів -- оздоровчий період Дод.точки доступу: Серебриннікова, Ольга Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1) Вільні: Ф2 (1) |