Медведєва, Л. Л.
    Художнє та кулінарне оформлення святкового столу : 5-6 класи / Л. Л. Медведєва // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2017. - N 6. - С. 27-30

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
урок -- обладнання -- страва -- художні здібності -- бенкет -- урочистий випадок -- посуд

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)





    Чередниченко, Л. В.
    Бутерброди до столу / Л. В. Чередниченко // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2017. - N 23/24. - С. 31-38

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
бутерброд -- хліб -- журавлина -- інгредієнти бутербродів -- вихідні продукти -- закусочна тарілка -- седвічі -- канапе -- гарячі бутерброди

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)





   
    Капкейки "Подарунок для рукодільниці" : рекомендований клас: 8 // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 3/4. - С. 90-95

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
капкейти -- вид тіста -- кондитерський виріб -- конструкційний матеріал -- оздоблення виробу -- інструменти -- конструкційні матріали -- декорування -- покроковий рецепт -- маршмелоу

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)





   
    Корисні цукерки : рекомендований клас: 7-8 // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 3/4. - С. 78-82

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
цукерки з горіхів -- корисні цукерки -- вівсяно-лляний порошок -- компонування об"єкта проектування -- форима виробу -- оздоблення виробу -- інструменти -- конструкційні матеріали -- прийоми роботи

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)





   
    Гарячі напої : рекомендований клас: 5 клас // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 3/4. - С. 83-85

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
гарячий напій -- послідовність виконання -- какао-боби -- етап проектної діяльності -- технологія виготовлення -- якість страви -- планування роботи -- приготування какао -- безпечна праця

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)





   
    Полуничний зефір "Серце" : рекомендований клас: 7-8 клас // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 3/4. - С. 86-89

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
полуничний зефір -- конструкційні матеріали -- прийоми роботи -- план дій -- форма виробу -- оздоблення виробу -- конструкційні матеріали -- виготовлення виробу -- інструменти

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)





    Феніна, О. А.
    Карамельне диво / О. А. Феніна, І. Довга // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 8. - С. 12-16

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
карамелеві троянди -- букет із цукерок -- декор -- асортимент карамелі -- кристалізація цукрози -- патока -- цукровий пісок -- конструктивні особливості -- практичний десерт
Дод.точки доступу:
Довга, І.


Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)





    Візінська, В. В.
    Перлина Чорного моря. Пісочне печиво / В. В. Візінська, Н. Крячко // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 8. - С. 17-21

Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія

Кл.слова (ненормовані):
кулінарні традиції -- пісочне печиво -- рецепт приготування -- цільнозернова мука -- природна закваска -- смаколик -- молочні продукти -- тісто
Дод.точки доступу:
Крячко, Н.


Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)