Медведєва, Л. Л. Художнє та кулінарне оформлення святкового столу : 5-6 класи / Л. Л. Медведєва> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2017. - N 6. - С. 27-30 Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія Кл.слова (ненормовані): урок -- обладнання -- страва -- художні здібності -- бенкет -- урочистий випадок -- посуд Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1) |
Чередниченко, Л. В. Бутерброди до столу / Л. В. Чередниченко> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2017. - N 23/24. - С. 31-38 Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія Кл.слова (ненормовані): бутерброд -- хліб -- журавлина -- інгредієнти бутербродів -- вихідні продукти -- закусочна тарілка -- седвічі -- канапе -- гарячі бутерброди Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1) |
Капкейки "Подарунок для рукодільниці" : рекомендований клас: 8> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 3/4. - С. 90-95 Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія Кл.слова (ненормовані): капкейти -- вид тіста -- кондитерський виріб -- конструкційний матеріал -- оздоблення виробу -- інструменти -- конструкційні матріали -- декорування -- покроковий рецепт -- маршмелоу Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1) |
Корисні цукерки : рекомендований клас: 7-8> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 3/4. - С. 78-82 Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія Кл.слова (ненормовані): цукерки з горіхів -- корисні цукерки -- вівсяно-лляний порошок -- компонування об"єкта проектування -- форима виробу -- оздоблення виробу -- інструменти -- конструкційні матеріали -- прийоми роботи Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1) |
Гарячі напої : рекомендований клас: 5 клас> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 3/4. - С. 83-85 Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія Кл.слова (ненормовані): гарячий напій -- послідовність виконання -- какао-боби -- етап проектної діяльності -- технологія виготовлення -- якість страви -- планування роботи -- приготування какао -- безпечна праця Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1) |
Полуничний зефір "Серце" : рекомендований клас: 7-8 клас> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 3/4. - С. 86-89 Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія Кл.слова (ненормовані): полуничний зефір -- конструкційні матеріали -- прийоми роботи -- план дій -- форма виробу -- оздоблення виробу -- конструкційні матеріали -- виготовлення виробу -- інструменти Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1) |
Феніна, О. А. Карамельне диво / О. А. Феніна, І. Довга> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 8. - С. 12-16 Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія Кл.слова (ненормовані): карамелеві троянди -- букет із цукерок -- декор -- асортимент карамелі -- кристалізація цукрози -- патока -- цукровий пісок -- конструктивні особливості -- практичний десерт Дод.точки доступу: Довга, І. Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1) |
Візінська, В. В. Перлина Чорного моря. Пісочне печиво / В. В. Візінська, Н. Крячко> // Трудове навчання в школі : науково-методичний журнал. Заснований у квітні 2008 р. - 2018. - N 8. - С. 17-21 Рубрики: Трудове навчання--методика викладання--кулінарія Кл.слова (ненормовані): кулінарні традиції -- пісочне печиво -- рецепт приготування -- цільнозернова мука -- природна закваска -- смаколик -- молочні продукти -- тісто Дод.точки доступу: Крячко, Н. Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1) Вільні: Ф3 (1) |