379.8
Г 74


   
    Готуймося до свята : збірник / укладач Є. О. Шулик. - Київ : Техніка, 1997. - 48 с. : ил. - ISBN 966-575-110-7 : 1.50 грн.
ДРНТІ
УДК

Рубрики: Дозвілля--Свята і розваги--Сценарії шкільних свят--Збірники

Кл.слова (ненормовані):
ікебана -- сувеніри-подарунки -- до свята Нового року -- свята
Анотація: Навчитися складати захоплюючі квіткові композиції, святкові меню, виготовляти сувеніри-подарунки (м'які та настінні іграшки, вітальні листівки, ялинкові прикраси), карнавальні костюми і маски допоможе дітям ця книжечка.
Дод.точки доступу:
Шулик, Є. О. \укладач.\


Примірників всього: 4
Фаховий коледж «Універсум» (4)
Вільні:
Фаховий коледж «Універсум» (4)


Шифр: Ш872624/2016/2
   Журнал

Школа [Текст] : інформаційно-методичний журнал для заступників директорів навчальних закладів/ МОН України, Нац. акад. пед. наук України. - Київ : Шкільний світ, 2006 - . - Виходить щомісячно
2016р. № 2
Зміст:
Маяковський, Т. Нестандартні уроки. Педагогічні рецепти : Меню смачних уроків / Т. Маяковський. - С.2-3
Маяковський, Т. Учому різниця? Смачний урок. Несмачний урок / Т. Маяковський. - С.4-5
Маяковський, Т. Ознаки смачного уроку. Ознаки несмачного уроку / Т. Маяковський. - С.6-7
Зіммерман, А. Як вивчити дроби за допомогою конструктора : Рецепт N1. Математика / А. Зіммерман. - С.8-25
4 кроки до цікавого уроку : Рецепт N2. Інформатика. - С.26-28
Тріпп, К. Морський бій на таблиці Менделєєва : Рецепт N3. Хімія / К. Тріпп. - С.30-35
Маяковський, Т. Смачна астрономія : Рецепт N4. Астрономія / Т. Маяковський. - С.36-41
Карти через асоціативні зв’язки : Рецепт N5. Географія. - С.42-51
Клименко, Н. Правила правопису в коміксах : Рецепт N6. Українська мова / Н. Клименко, П. Мельник-Крисаченко. - С.52-61
Гудіменко, Ю. Всесвітня історія як п’єса : Рецепт N7. Історія / Ю. Гудіменко. - С.62-71
Bon apetite. Замість висновку : Десерт. - С.72-73
Цуканова, М. Ретроспектива освіти по-фінськи : Закордонні смаколики / М. Цуканова. - С.74-85
Мерзлякова, О. Різдвяна казка фінської освіти та реалії української школи / О. Мерзлякова. - С.86-89
Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1)
Вільні: Ф2 (1)


Шифр: М355042307/2016/5
   Журнал

Медична сестра дошкільного закладу [Текст] : щомісячний спеціалізований журнал/ М-во освіти і науки України. - Київ : МЦФЕР- Україна, 2011 - . - Виходить щомісячно
2016р. № 5
Зміст:
Нарянова, Світлана. Примірне двотижневе меню: відповідаємо на ваші запитання / С. Нарянова. - С.5-8
Кл.слова: сезонність продуктів, фермерські господарства, дієтичне харчування
Срібняк, Людмила. Секрети здорової усмішки / Л. Срібняк. - С.9-12
Кл.слова: зуби, збалансоване харчування, гігієна
Алєєва, Наталія. Бережемо зір: синдром сухого ока / Н. Алєєва. - С.13-17
Кл.слова: чинники, симптоми, діагностика
Старинцева, Олена. Профілактика професійних захворювань працівників дошкільних закладів / О. Старинцева, Г. Сергеєва, М. Панфілова. - С.18-24
Кл.слова: психосоматичні захворювання, патології голового апарату, остехондроз
Маричева, Олена. Організуємо медико-педагогічний ринг у дошкільному закладі / О. Маричева, О. Матько. - С.28-33
Кл.слова: просвітницька робота, анкета, сценарій
Поліщук, Яна. Повноцінний сон - запорука хорошого самопочуття / Я. Поліщук, Т. Гурковська. - С.34-38
Кл.слова: фази сну, сновидіння, недосипання
Морєва, Олена. Кількість штатних одиниць посад сестер медичних НВК / О. Морєва. - С.41-44
Кл.слова: шкільний підрозділ, дошкільний підрозділ, режим роботи
Морєва, Олена. Оплата праці сестри медичної НВК, на яку покладено додаткові обов'язки / О. Морєва. - С.45-48
Кл.слова: оплата праці, надбавка за складність
Морєва, Олена. Облік та оплата харчування працівників у дошкільному закладі / О. Морєва. - С.49-52
Кл.слова: типова форма меню-вимоги, обчислення собіварості
Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1)
Вільні: Ф2 (1)


Шифр: М355042307/2016/12
   Журнал

Медична сестра дошкільного закладу [Текст] : щомісячний спеціалізований журнал/ М-во освіти і науки України. - Київ : МЦФЕР- Україна, 2011 - . - Виходить щомісячно
2016р. № 12
Зміст:
Сомова, Тетяна. Виявляємо симптоми інфекційних захворювань у дітей / Т. Сомова. - С.4-7
Кл.слова: захворювання, класифікація
Гарник, Леся. Доглядаємо за іграшками / Л. Гарник, О. Серебриннікова. - С.8-11
Кл.слова: загальні вимоги, особливості догляду
Кравченко, Олена. Розробки картки-розкладки страв для новорічного меню вдошкільному закладі / О. Кравченко, В. Омелюх. - С.12-15
Кл.слова: харчування
Двірник, Оксана. Цитрусові в раціоні дошкільника / О. Двірник. - С.16-24
Кл.слова: корисні властивості , норми споживання
Касянчук, Ірина. "Гномики" серед нас, або Гіпофізарний нанізм у дітей / І. Касянчук. - С.25-30
Кл.слова: ріст дитини, синостоз, соматропін
Кукурян, Вікторія. Дитячий аквагрим: безпечне застосування / В. Кукурян. - С.31-34
Кл.слова: фарби, компоненти
Маршалкіна, Олена. Гематоген як альтернатива солодощам / О. Маршалкіна. - С.35-37
Кл.слова: вживання, склад препарату
Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1)
Вільні: Ф2 (1)


Шифр: З659149/2017/10
   Журнал

Зарубіжна література в школах України [Текст] : науково-методичний журнал/ Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника. - Київ : Антросвіт, 1996 - . - Виходить щомісячно
2017р. № 10
Зміст:
Савченко, Людмила. Використання ігрових педагогічних технологій на уроках зарубіжної літератури / Л. Савченко. - С.2-5
Кл.слова: зарубіжна література, педагогічні технології, дидактична гра
Денисюк, Ольга. "Страви-делікатеси" з мого вчительського "меню" : В. Г. Короленко "Сліпий музикант". Петро Попельський і Евеліна / О. Денисюк. - С.6-10
Кл.слова: зарубіжна література, Сліпий музикант, конспект уроку
Гузь, Ольга. Орієнтовне поурочне планування для 9 класу : уроки №21, 22 / О. Гузь. - С.12-21
Кл.слова: зарубіжна література, конспекти уроків
Гузь, Ольга. Значення творчості О. С. Пушкіна для розвитку російської та світової літератури.Провідні мотиви його лірики. Тема призначення мистцтва у вірші "Я пам’ятник собі поставив незотлінний..." / О. Гузь. - С.12-16
Кл.слова: лірика, творчість Пушкіна , конспект уроку
Гузь, Ольга. Тема кохання в поезії Олександра Пушкіна. Аналіз віршів "До А. П. Керн" та "Я вас кохав..." / О. Гузь. - С.17-21
Кл.слова: поезія Пушкіна, конспект уроку, зарубіжна література
Тіхоненко, Світлана. Специфіка розробки теми кохання в повісті "Заметіль" О. С. Пушкіна. Жанрова своєрідність твору. Переплетення романтичних і реалістичних тенденцій : урок № 23 / С. Тіхоненко, О. Гузь. - С.21-25
Кл.слова: Пушкін Олександр, "Заметіль", конспект уроку, реалістичні тенденції
Гузь, Ольга. Особливості створення системи образів. Євгеній Онєгін і Тетяна Ларіна : урок №26 / О. Гузь. - С.34-38
Кл.слова: конспект уроку, система образів, Пушкін, "Євгеній Онєгін"
Юхненко, Світлана. На хвилях античності : відкритий урок / С. Юхненко. - С.48-49
Кл.слова: міфологія, конспект уроку
Матвєєва, Ольга. "Історія хвороби" Родіона Раскольнікова: проаналізувати та запобігти / О. Матвєєва. - С.50-52
Кл.слова: Достоєвський, "Злочин і кара", Родіон Раскольніков, історія хвороби, конспект уроку
Простяк, Леся. Повість-казка Льюїса Керролла "Аліса в Країні Див" / Л. Простяк. - С.53-57
Кл.слова: Керролла Лбюїса, про неї, Аліса в Країні Див, про твір, прийом "Кроссенс"
Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)


Шифр: М116322568/2017/10
   Журнал

Методична скарбничка вихователя [Текст] : щомісячний спеціалізований журнал/ Міністерства освіти і науки України. - Київ : МЦФЕР-Україна, 2014 - . - Виходить щомісячно
2017р. № 10
Зміст:
Гавриш, Наталя. Кухня - це місце, що єднає та зігріває усіх / Н. Гавриш. - С.4-6
Дерево цілей. - С.7
Ідея, лексичне поле, очікувані результати. - С.8
Тематика інтегрованих занять. - С.9
День1. Дитяча кав'ярня: що і для чого?. - С.10
День 2. Дизайн кав'ярні. - С.11
День 3. Хто працює в кав'ярні. - С.12
День 4. Вчимося готувати. - С.13
День 5. Відкриваємо дитячу кав'яню / 14
День 6. Які бувають кухні. Чи може бути кухня поза домом?. - С.15
День 7. Без чого кухня - не кухня. - С.16
День 8. Збираємося в похід: що взяти для пікніка?. - С.17
День 9. Готуємо в поході. - С.18
День 10. Влаштовуємо пікнік. - С.19
Завдання для самостійної діяльності "Кухня". - С.20
Асоціативна карта "Кухня". - С.21
Іванчук, Сабіна. Незвичайні ідеї для звичайних речей: майструємо з одноразового посуду / С. Іванчук. - С.22-23
Кл.слова: дитяча творчість
Ілюстрації для обговорення "Кухня". - С.24-25
Гасюк, Людмила. Паперові фрукти для дитячої кухні / Л. Гасюк. - С.26-27
Стаєнна, Олена. Секрети кухні для дошкільників: гра-стратегія / О. Стаєнна. - С.35-36
Кл.слова: дитяче кафе, меню, продукти
Брежнєва, Олена. Кухарські забави: розвиваємо сенсорномоторний інтелект / О. Брежнєва. - С.37-38
Кл.слова: розвивальне середовище, логіко-математичні ігри
Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1)
Вільні: Ф2 (1)




    Стаєнна, Олена.
    Секрети кухні для дошкільників: гра-стратегія / О. Стаєнна // Методична скарбничка вихователя : щомісячний спеціалізований журнал. - 2017. - № 10. - С. 35-36
ДРНТІ

Рубрики: Дошкільна освіта--Виховання

Кл.слова (ненормовані):
дитяче кафе -- меню -- продукти -- страви -- кулінарна справа

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1)
Вільні: Ф2 (1)





    Алєксєєнко, К.
    Е-журнал: використовуйте професійні можливості сповна / Катерина Алєксєєнко // Вихователь-методист дошк. закл. : щоміс. спеціаліз. журн. - 2017. - № 11. - С. 21–23. - Зміст: Чим е-журнал відрізняється від друкованого? ; Чим корисні меню е-журналу ; Чим е-журнал відрізняється від порталу "Педрада" ; Як отримати доступ до е-журналу ; Який журнал передплачувати вигідніше друкований чи електронний.

Рубрики: Дошкільна освіта--періодичні видання--журнали--Україна

Кл.слова (ненормовані):
дошкільна освіта -- періодичні видання -- журнали -- електронні журнали -- електронні версії -- онлайн-формат -- Вихователь-методист дошкільного закладу, журнал

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф3 (1)
Вільні: Ф3 (1)



Шифр: М355042307/2018/1
   Журнал

Медична сестра дошкільного закладу [Текст] : щомісячний спеціалізований журнал/ М-во освіти і науки України. - Київ : МЦФЕР- Україна, 2011 - . - Виходить щомісячно
2018р. № 1
Зміст:
Алєксєєнко, Катерина. Е-журнал: використовуйте професійні можливості сповна / К. Алєксєєнко. - С.4-7
Чикало, Ольга. Післясмак вебінару з організації харчування дітей у закладі дошкільної освіти / О. Чикало : 13
Гарник, Леся. Складаємо примірне двотижневе меню на зимово-весняний період / Л. Гарник, О. Серебриннікова. - С.14-22
Семенець, Наталія. Складаємо картку-розклад страв / Н. Семенець. - С.23-26
Серебриннікова, Ольга. Картки-розклади страв до примірного двотижневого меню на зимово-весняний період (понеділок) / О. Серебриннікова. - С.27-33
Чикало, Ольга. Інструкція з організації харчування дітей: чи знаєте на зубок. Тест / О. Чикало. - С.34-37
Атаманенко, Оксана. Вода камінь точить, або Як за тиждень змінити харчові звички / О. Атаманенко, Л. Молошнюк, І. Ткач. - С.38-46
Денне меню в картинках. Інфографіка. - С.47
Як поводитися за столом. Інфографіка. - С.48-49
Столовий етикет для дітей і дорослих. Буклет. - С.50-51
Дитяча тарілка здорового харчування. Інфографіка. - С.52
Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1)
Вільні: Ф2 (1)




    Маяковський, Т.
    Нестандартні уроки. Педагогічні рецепти [Текст] : Меню смачних уроків / Т. Маяковський // Школа. - Київ : Шкільний світ, 2016. - № 2. - С. 2-3


Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1)
Вільні: Ф2 (1)





    Нарянова, Світлана.
    Примірне двотижневе меню: відповідаємо на ваші запитання [Текст] / С. Нарянова // Медична сестра дошкільного закладу. - Київ : МЦФЕР- Україна, 2016. - № 5. - С. 5-8

Кл.слова (ненормовані):
сезонність продуктів -- фермерські господарства -- дієтичне харчування

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1)
Вільні: Ф2 (1)





    Морєва, Олена.
    Облік та оплата харчування працівників у дошкільному закладі [Текст] / О. Морєва // Медична сестра дошкільного закладу. - Київ : МЦФЕР- Україна, 2016. - № 5. - С. 49-52

Кл.слова (ненормовані):
типова форма меню-вимоги -- обчислення собіварості

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1)
Вільні: Ф2 (1)





    Кравченко, Олена.
    Розробки картки-розкладки страв для новорічного меню вдошкільному закладі [Текст] / О. Кравченко, В. Омелюх // Медична сестра дошкільного закладу. - Київ : МЦФЕР- Україна, 2016. - № 12. - С. 12-15

Кл.слова (ненормовані):
харчування
Дод.точки доступу:
Омелюх, Віра


Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1)
Вільні: Ф2 (1)





    Денисюк, Ольга.
    "Страви-делікатеси" з мого вчительського "меню" [Текст] : В. Г. Короленко "Сліпий музикант". Петро Попельський і Евеліна / О. Денисюк // Зарубіжна література в школах України. - Київ : Антросвіт, 2017. - № 10. - С. 6-10

Кл.слова (ненормовані):
зарубіжна література -- Сліпий музикант -- конспект уроку

Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)





    Гарник, Леся.
    Складаємо примірне двотижневе меню на зимово-весняний період [Текст] / Л. Гарник, О. Серебриннікова // Медична сестра дошкільного закладу. - Київ : МЦФЕР- Україна, 2018. - № 1. - С. 14-22

Дод.точки доступу:
Серебриннікова, Ольга


Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1)
Вільні: Ф2 (1)





    Серебриннікова, Ольга.
    Картки-розклади страв до примірного двотижневого меню на зимово-весняний період (понеділок) [Текст] / О. Серебриннікова // Медична сестра дошкільного закладу. - Київ : МЦФЕР- Україна, 2018. - № 1. - С. 27-33


Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1)
Вільні: Ф2 (1)





   
    Денне меню в картинках. Інфографіка [Текст] // Медична сестра дошкільного закладу. - Київ : МЦФЕР- Україна, 2018. - № 1. - С. 47


Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1)
Вільні: Ф2 (1)



Шифр: М355042307/2018/5
   Журнал

Медична сестра дошкільного закладу [Текст] : щомісячний спеціалізований журнал/ М-во освіти і науки України. - Київ : МЦФЕР- Україна, 2011 - . - Виходить щомісячно
2018р. № 5
Зміст:
Організація харчування в закладі дошкільної освіти: хто що робить. - С.4-8
Кл.слова: комірник, завгосп, кухар
Гарник, Леся. Складаємо примірне двотижневе меню на літньо-осінній період / Л. Гарник, О. Серебриннікова. - С.9-16
Кл.слова: організація харчування, сезонність продуктів, оздоровчий період
Картки-розклади страв до примірного двотижневого меню на літньо-осінній період (понеділок). - С.17-23
Кл.слова: сніданок, обід, вечеря
Санду, Наталія. Група в режимі non stoр: як організувати харчування / Н. Санду. - С.24-32
Кл.слова: цілодобове перебування, рвціон, режим
Питома вага неїстивної частини продуктів харчування за їх холодної кулінарної обробки: гра цифр. - С.33
Кл.слова: кросворд
Коваленко, Світлана. Мухи - окремо, котлети - окремо / С. Коваленко. - С.34-38
Кл.слова: харчування, дезінсекція
Сомова, Тетяна. Дезінфекційні засоби в закладі дошкільної освіти: дотримуємося букви закону / Т. Сомова. - С.39-41
Кл.слова: інфекційні хвороби, санітарно-епідеміологічна експертиза, дезінфекційні засоби
Порядок державної реєстрації (перереєстрації) дезінфекційних засобів ( у редакції постанови КМУ від 14.03.2018 №178). - С.42-43
Колот, ВАлентина. Органічна їжа: мода чи потреба / В. Колот. - С.44-48
Кл.слова: органічні продукти, натуральні прдукти, харчування
Строк придатності та умови зберігання яєць курячих. - С.49
Чи потрібно кип'ятити пакетоване молоко?. - С.50
Поліщук, Яна. Тайм-менеджмент улітку: 4 інструменти для медичної сестри / Я. Поліщук. - С.51-55
Кл.слова: колесо життєвого балансу, інтелект-карти, проекти
Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1)
Вільні: Ф2 (1)




    Гарник, Леся.
    Складаємо примірне двотижневе меню на літньо-осінній період / Л. Гарник, О. Серебриннікова // Медична сестра дошкільного закладу : щомісячний спеціалізований журнал. - 2018. - № 5. - С. 9-16

Кл.слова (ненормовані):
організація харчування -- сезонність продуктів -- оздоровчий період
Дод.точки доступу:
Серебриннікова, Ольга


Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1)
Вільні: Ф2 (1)





   
    Картки-розклади страв до примірного двотижневого меню на літньо-осінній період (понеділок) // Медична сестра дошкільного закладу : щомісячний спеціалізований журнал. - 2018. - № 5. - С. 17-23

Кл.слова (ненормовані):
сніданок -- обід -- вечеря

Є примірники у відділах: всього 1 : Ф2 (1)
Вільні: Ф2 (1)