> Шифр: У014460541/2018/7 Журнал 2018р. № 7 Бурдейна, Марина. Коротко про головне: аналізуємо та враховуємо новації / М. Бурдейна. - С.4-14 Кл.слова: харчова продукція, інформація для споживачів, водяна пара Шевченко, Ірина. П’ять практичних порад для досягнення відповідності вимогам нового законодавства ЄС у сфері захисту персональних даних / І. Шевченко. - С.15-21 Кл.слова: захист даних, Європейський регламент, основні принципи, опрацювання даних Копусь, Алла. Як організувати службу управління якістю на підприємстві: фахові поради та аналіз типових проблем / А. Копусь. - С.22-27 Кл.слова: завдання служби якості, менеджмент організації, система управління Цопа, Віталій. Обов’язкова та необов’язкова документована інформація згідно зі стандартом ISO 9001:2015 / В. Цопа. - С.28-36 Кл.слова: система менеджменту якості, структура документованої інформації, результативне планування Годнєв, Є. Внутрішній аудит — від формального підтвердження до розкриття потенціалу компанії / Є. Годнєв. - С.38-44 Кл.слова: додаткова цінність, культура якості, сучасні концепції менеджменту Бєлоусов, Віталій. Монетизація моніторингу процесів, або Як за допомогою інструментів кваліметрії отримувати більше прибутку / В. Бєлоусов. - С.45-57 Кл.слова: інноваційний потенціал, методи кваліметрії, показники продажів Поліщук, Лариса. Сертифікація «Халяль» в Україні. Практичні поради вітчизняному виробнику / Л. Поліщук. - С.58-63 Кл.слова: виробничий процес, вироблення харчових продуктів, харчові добавки Литвинова, Євгенія. Вимоги до якості товарів та особливості експорту до Республіки Білорусь / Є. Литвинова. - С.64-69 Кл.слова: українська продукція, імпортна продукція, маркування продукції Литвиненко, Тетяна. Тарний і безтарний способи зберігання борошна: вітчизняна практика, недоліки та переваги / Т. Литвиненко. - С.70-73 Кл.слова: процес зберігання, якість борошна, спосіб зберігання Бартош, Святослав. Запитання - відповідь / С. Бартош, В. Бєлоусов. - С.74-78 Кл.слова: натуральний ароматизатор, система менеджменту якості, правила маркування Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1) Вільні: ГП ЧЗ (1) |
> Шифр: У014460541/2018/8 Журнал 2018р. № 8 Бурдейна, Марина. Міжнародна стандартизація: коротко про актуальні новації / М. Бурдейна. - С.4-15 Кл.слова: кухонні плити, аудит систем менеджменту, харчова продукція Бєлоусов, Віталій. Коли запровадження міжнародних стандартів ISO може спростити життя вітчизняному підприємству: огляд законодавства України / В. Бєлоусов. - С.16-27 Кл.слова: система менеджменту інформаційної безпеки, стандарт в медичній сфері, стандарт в сфері пожежної безпеки Безродний, Михайло. Ризик-орієнтований підхід у діяльності органів з оцінки відповідності: визначення, аналіз, оцінка та ідентифікація ризиків / М. Безродний. - С.28-32 Кл.слова: ознаки ситуації ризику, критерії оцінки ризику, ризик-менеджмент Цопа, Віталій. Управління невідповідностями в системах менеджменту: корекція, коригувальні та попереджувальні дії / В. Цопа. - С.34-45 Кл.слова: діаграма Ішікави, менеджмент якості, коригувальна дія Годнєв, Євген. Глибоке занурення в СМЯ у сфері охорони здоров’я: від формування техзавдання до визначення ключових факторів успіху / Є. Годнєв. - С.46-56 Кл.слова: акредитаційна категорія, установи охорони здоров’я, система менеджменту якості Лисенко, Олександр. Lean Office: принципи та методи ощадливості в адміністративній сфері / О. Лисенко. - С.57-61 Кл.слова: принципи ощадливого виробництва, концепції менеджменту, види втрат Бартош, Святослав. Штрафи за маркування товарів: аналіз судової практики / С. Бартош. - С.62-67 Кл.слова: правила маркування, Антимонопольний комітет, маркування харчових продуктів Литвиненко, Тетяна. Заходи щодо запобігання перехресного забруднення харчової продукції на виробничих етапах / Т. Литвиненко. - С.68-73 Кл.слова: фізичні забруднювачі, безпека харчових продуктів, джерела забруднення продуктів Литвинова, Євгенія. Вимоги до якості українських товарів та особливості експорту до Грузії / Є. Литвинова. - С.74-77 Кл.слова: експорт української продукції, технічний бар’єр для товарів, ринок Грузії Запитання-відповідь. - С.78-80 Кл.слова: ринковий нагляд, місцезнаходження виробника, система екологічного менеджменту Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1) Вільні: ГП ЧЗ (1) |
Бурдейна, Марина. Коротко про головне: аналізуємо та враховуємо новації / М. Бурдейна> // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2018. - № 7. - С. 4-14 Кл.слова (ненормовані): харчова продукція -- інформація для споживачів -- водяна пара Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1) Вільні: ГП ЧЗ (1) |
Бурдейна, Марина. Міжнародна стандартизація: коротко про актуальні новації / М. Бурдейна> // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2018. - № 8. - С. 4-15 Кл.слова (ненормовані): кухонні плити -- аудит систем менеджменту -- харчова продукція Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1) Вільні: ГП ЧЗ (1) |
Одинець, Інна. Коротко про головне: аналізуємо та враховуємо новації / І. Одинець> // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2018. - № 12. - С. 4-11 Кл.слова (ненормовані): утримання корів -- харчова продукція -- книга відгуків і пропозицій Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1) Вільні: ГП ЧЗ (1) |