Шифр: У014460541/2018/7
   Журнал

Управління якістю [Текст] : спеціалізований журнал/ ДП"Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості". - Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2018 - . - Виходить щомісячно
2018р. № 7
Зміст:
Бурдейна, Марина. Коротко про головне: аналізуємо та враховуємо новації / М. Бурдейна. - С.4-14
Кл.слова: харчова продукція, інформація для споживачів, водяна пара
Шевченко, Ірина. П’ять практичних порад для досягнення відповідності вимогам нового законодавства ЄС у сфері захисту персональних даних / І. Шевченко. - С.15-21
Кл.слова: захист даних, Європейський регламент, основні принципи, опрацювання даних
Копусь, Алла. Як організувати службу управління якістю на підприємстві: фахові поради та аналіз типових проблем / А. Копусь. - С.22-27
Кл.слова: завдання служби якості, менеджмент організації, система управління
Цопа, Віталій. Обов’язкова та необов’язкова документована інформація згідно зі стандартом ISO 9001:2015 / В. Цопа. - С.28-36
Кл.слова: система менеджменту якості, структура документованої інформації, результативне планування
Годнєв, Є. Внутрішній аудит — від формального підтвердження до розкриття потенціалу компанії / Є. Годнєв. - С.38-44
Кл.слова: додаткова цінність, культура якості, сучасні концепції менеджменту
Бєлоусов, Віталій. Монетизація моніторингу процесів, або Як за допомогою інструментів кваліметрії отримувати більше прибутку / В. Бєлоусов. - С.45-57
Кл.слова: інноваційний потенціал, методи кваліметрії, показники продажів
Поліщук, Лариса. Сертифікація «Халяль» в Україні. Практичні поради вітчизняному виробнику / Л. Поліщук. - С.58-63
Кл.слова: виробничий процес, вироблення харчових продуктів, харчові добавки
Литвинова, Євгенія. Вимоги до якості товарів та особливості експорту до Республіки Білорусь / Є. Литвинова. - С.64-69
Кл.слова: українська продукція, імпортна продукція, маркування продукції
Литвиненко, Тетяна. Тарний і безтарний способи зберігання борошна: вітчизняна практика, недоліки та переваги / Т. Литвиненко. - С.70-73
Кл.слова: процес зберігання, якість борошна, спосіб зберігання
Бартош, Святослав. Запитання - відповідь / С. Бартош, В. Бєлоусов. - С.74-78
Кл.слова: натуральний ароматизатор, система менеджменту якості, правила маркування
Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)


Шифр: У014460541/2018/8
   Журнал

Управління якістю [Текст] : спеціалізований журнал/ ДП"Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості". - Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2018 - . - Виходить щомісячно
2018р. № 8
Зміст:
Бурдейна, Марина. Міжнародна стандартизація: коротко про актуальні новації / М. Бурдейна. - С.4-15
Кл.слова: кухонні плити, аудит систем менеджменту, харчова продукція
Бєлоусов, Віталій. Коли запровадження міжнародних стандартів ISO може спростити життя вітчизняному підприємству: огляд законодавства України / В. Бєлоусов. - С.16-27
Кл.слова: система менеджменту інформаційної безпеки, стандарт в медичній сфері, стандарт в сфері пожежної безпеки
Безродний, Михайло. Ризик-орієнтований підхід у діяльності органів з оцінки відповідності: визначення, аналіз, оцінка та ідентифікація ризиків / М. Безродний. - С.28-32
Кл.слова: ознаки ситуації ризику, критерії оцінки ризику, ризик-менеджмент
Цопа, Віталій. Управління невідповідностями в системах менеджменту: корекція, коригувальні та попереджувальні дії / В. Цопа. - С.34-45
Кл.слова: діаграма Ішікави, менеджмент якості, коригувальна дія
Годнєв, Євген. Глибоке занурення в СМЯ у сфері охорони здоров’я: від формування техзавдання до визначення ключових факторів успіху / Є. Годнєв. - С.46-56
Кл.слова: акредитаційна категорія, установи охорони здоров’я, система менеджменту якості
Лисенко, Олександр. Lean Office: принципи та методи ощадливості в адміністративній сфері / О. Лисенко. - С.57-61
Кл.слова: принципи ощадливого виробництва, концепції менеджменту, види втрат
Бартош, Святослав. Штрафи за маркування товарів: аналіз судової практики / С. Бартош. - С.62-67
Кл.слова: правила маркування, Антимонопольний комітет, маркування харчових продуктів
Литвиненко, Тетяна. Заходи щодо запобігання перехресного забруднення харчової продукції на виробничих етапах / Т. Литвиненко. - С.68-73
Кл.слова: фізичні забруднювачі, безпека харчових продуктів, джерела забруднення продуктів
Литвинова, Євгенія. Вимоги до якості українських товарів та особливості експорту до Грузії / Є. Литвинова. - С.74-77
Кл.слова: експорт української продукції, технічний бар’єр для товарів, ринок Грузії
Запитання-відповідь. - С.78-80
Кл.слова: ринковий нагляд, місцезнаходження виробника, система екологічного менеджменту
Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)




    Бурдейна, Марина.
    Коротко про головне: аналізуємо та враховуємо новації / М. Бурдейна // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2018. - № 7. - С. 4-14

Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- інформація для споживачів -- водяна пара

Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)





    Бурдейна, Марина.
    Міжнародна стандартизація: коротко про актуальні новації / М. Бурдейна // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2018. - № 8. - С. 4-15

Кл.слова (ненормовані):
кухонні плити -- аудит систем менеджменту -- харчова продукція

Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)





    Одинець, Інна.
    Коротко про головне: аналізуємо та враховуємо новації / І. Одинець // Управління якістю : спеціалізований журнал. - 2018. - № 12. - С. 4-11

Кл.слова (ненормовані):
утримання корів -- харчова продукція -- книга відгуків і пропозицій

Є примірники у відділах: всього 1 : ГП ЧЗ (1)
Вільні: ГП ЧЗ (1)